Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Hawkeye: Πρώτο trailer για τη σειρά της Marvel

    Αποκαλύφτηκε το πρώτο τρέιλερ της επόμενης σειράς της Marvel Studios, μετά το What If…?, η οποία θα αφορά τον ομώνυμο Avenger, Hawkeye.

    Η σειρά θα επικεντρώνεται στον Clint Barton (Jeremy Renner), ο οποίος αφού πολέμησε εναντίον κατασκόπων, εξωγήινων στρατών, σατανικών ρομπότ, έχασε την οικογένειά του και έγινε μασκοφόρος εκδικητής, αποκτά επιτέλους τον χρόνο που ήθελε με τους δικούς του. Ωστόσο, το παρελθόν του τον κυνηγά και πρέπει να επιστρέψει στην ενεργό δράση ώστε να «κλείσει» μερικές υποθέσεις που έχουν μείνει στην μέση. Εκεί, συναντά την Kate Bishop (Hailee Steinfeld), μία νεαρή με το ίδιο ταλέντο στο τόξο, η οποία σταδιακά θα λάβει εκείνη την σκυτάλη και θα γίνει η νέα Hawkeye.

    To τρέιλερ έχει έντονο χριστουγεννιάτικο χαρακτήρα, ένεκα της πρεμιέρας της που θα γίνει στις 24 Νοεμβρίου, στην πλατφόρμα του Disney+.

    Αν και δεν εμφανίζεται στο trailer, αναμένεται να δούμε ως βασική ανταγωνίστρια του Clint Barton την Yelena Belova, την «αδερφή» της Black Widow η οποία θεωρεί λανθασμένα πως ο Hawkeye ευθύνεται για τον θάνατό της και σκοπεύει να τον εκδικηθεί για αυτό.

    Δείτε το εν λόγω τρέιλερ της επερχόμενης σειράς Hawkeye, παρακάτω

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ