Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Η 27χρονη καλλονή που έκλεψε την καρδιά του Βενσάν Κασέλ και η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση

    Η 27χρονη καλλονή που έκλεψε την καρδιά του Βενσάν Κασέλ και η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση

    Ξανά ερωτευμένος φαίνεται πως είναι ο 57χρονος Βενσάν Κασέλ, λίγα χρόνια μετά τον χωρισμό του από την 26χρονη Τίνα Κουνάκεϊ. Αυτή τη φορά, την καρδιά του γοητευτικού ηθοποιού έκλεψε η 27χρονη Νάρα Μπαπτίστα.

    Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση την Πέμπτη (18/01) σε επίδειξη μόδας στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι. Οι δυο τους φαίνονταν ευδιάθετοι, ενώ πόζαραν στις κάμερες των φωτορεπόρτερ. Η εντυπωσιακή Μπαπτίστα φόρεσε ένα μίνι μαύρο φόρεμα συνδυασμένο με μαύρα αξεσουάρ, ενώ ο Βενσάν Κασέλ επέλεξε λευκό πουκάμισο, συνδυασμένο με καμπαρντίνα και παντελόνι σε βεραμάν τόνους.

    Ο Κασέλ επιβεβαίωσε τη σχέση του με το μοντέλο, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην παραλία του Ρίο ντε Τζανέιρο τον περασμένο Νοέμβριο. Επιπλέον, σε ένα άλλο ταξίδι τους στη Ρώμη, το ζευγάρι έδειχνε ερωτευμένο ενώ απολάμβαναν το δείπνο τους και γιόρταζαν τα 27α γενέθλια της Νάρα.

    Σύμφωνα με το dailymail.co.uk, ο Βίνσεντ Κασέλ είχε αποκαλύψει πως είναι ξανά ερωτευμένος, μετά τον χωρισμό του από την επί πέντε χρόνια σύζυγό του Τίνα Κουνάκεϊ, μέσα από το Instagram του. Ο ίδιος είχε ανεβάσει στιγμιότυπα και βίντεο από το ταξίδι του στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένης μιας selfie, την οποία συνόδευσε με τη λεζάντα: «Απλώς ήθελα να είμαι ευτυχισμένος… Είμαι». Η Νάρα είχε απαντήσει: «Amor» που στα ιταλικά σημαίνει αγάπη.

    Μάλιστα, η Νάρα Μπαπτίστα ανέβασε στα stories του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μιακοινή τους φωτογραφία:

    Η 27χρονη καλλονή που έκλεψε την καρδιά του Βενσάν Κασέλ και η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση 3

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ