Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Η Γ. Κοντιζά ανοίγει τα χαρτιά της για την φιλοσοφία του πρώτου vegan ξενοδοχείου στην Ελλάδα, του Koukoumi Hotel

    Tραπέζι με Vegan προϊόντα προσφέρει στους επισκέπτες του στη Μύκονο το Koukoumi Hotel, το πρώτο Vegan Ξενοδοχείο στην Ελλάδα που άνοιξε τις πύλες του πριν 4 χρόνια και συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στα δρώμενα του ελληνικού τουρισμού, συστήνωντας παράλληλα μια ξεχωριστή ξενοδοχειακή μονάδα .

    Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Γεωργία Κοντιζά Managing Director του Koukoumi Hotel εστιάζει στην ανάγκη της Μυκόνου να παραμείνει ένας προορισμός με ξενοδοχεία που θα προσφέρουν ξεχωριστές εμπειρίες. Εστιάζοντας στη σημασία τέτοιων υπηρεσιών, υπογραμμίζει ότι οι φιλοξενούμενοί του Koukoumi Hotel νιώθουν ευγνωμοσύνη και πολλές φορές αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους ιδιοκτήτες που δημιούργησαν ένα προστατευμένο μέρος για αυτούς (όπως δηλώνει και το όνομά του, Κουκούμι) και πολύ συχνά συγκινούνται.

    Σε κάθε περίπτωση, η κυρία Κοντιζά τονίζει την αγάπη της Οικογένειας για την Μύκονο, που όπως λέει η φιλοξενία που σαν έννοια ήταν βαθιά ριζωμένη στο DNA από την γιαγιά, με την εγγονή Γεωργία Κοντιζά να συνδέει τον βιγκανισμό με την φιλοξενία, μιας και η ίδια είναι χορτοφάγος. Ο βιγκανισμός στο ξενοδοχείο αναλύεται σε τρεις άξονες: Σεβασμός και ενσυναίσθηση προς τα ζώα, το περιβάλλον, τον άνθρωπο και προάσπιση της υγείας του, τονίζει η κυρία Κοντιζά.

    Για το 2024 τα μηνύματα είναι εξαιρετικά, πάντα σε ό,τι αφορά την επισκεψιμότητα στην Μύκονο και το βέβαιο είναι ότι οι επισκέπτες του Koukoumi Hotel θα απολαύσουν ιδιαίτερες γαστρομαργικές εμπειρίες.

    Για το 2024 τα μηνύματα είναι εξαιρετικά, πάντα σε ό,τι αφορά την επισκεψιμότητα στην Μύκονο και το βέβαιο είναι ότι οι επισκέπτες του Koukoumi Hotel θα απολαύσουν ιδιαίτερες γαστρομαργικές εμπειρίες.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ