Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Η Hasbro ανακοίνωσε τρία sequels των Transformers

    Transformers-movie

    Η Hasbro δια στόματος του Εκτελεστικού της Αντιπροέδρου, Stephen J. Davis ανακοίνωσε πως μέσα στα επόμενα χρόνια θα δούμε τα Transformers 6, 7 και 8.

    Ήδη γνωρίζουμε οτι η Paramount Pictures έχει μεγάλα πλάνα για το franchise καθώς δημιούργησε ομάδα σεναριογράφων, την οποία αποτελούν οι Akiva Goldsman, Steven S. DeKnight (Daredevil), Robert Kirkman (The Walking Dead), Art Marcum & Matt Holloway (Iron Man), Zak Penn (Pacific Rim 2), Jeff Pinkner (The Amazing Spider-Man 2), Andrew Barrer & Gabriel Ferrari (Ant-Man), Christina Hodson, Lindsey Beers, Ken Nolan και Geneva Robertson-Dorsett, με σκοπό να το επεικτείνει ακόμη περισσότερο με sequels και spinoff ταινίες..

    Πριν από μερικές μέρες ανακοινώθηκε οτι τα γυρίσματα του Transformers 5 θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο του 2016, με τον Akiva Goldsman να έχει γράψει το σενάριο της ταινίας και τον Mark Wahlberg να επιστρέφει ως πρωταγωνιστής. Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα αν ο Michael Bay σκηνοθετήσει και αυτή την ταινία. Μετά το Transformers 5 ακολουθεί η ταινία κινουμένων σχεδίων που θα αφορά τον πλανήτη Cybertron και έχει τον τίτλο Transformers One. Οι σεναριογράφοι του Ant-Man, Andrew Barrer και Gabriel Ferrari έχουν αναλάβει να γράψουν το σενάριο του πρότζεκτ, το οποίο θα είναι ιστορία προέλευσης.

    [ad id=”6783″]

    Το franchise των πιο διάσημων ρομπότ είναι ένα από τα πιο επιτυχεμένα των τελευταίων χρόνων στον τομέα των εισπράξεων καθώς οι τέσσερις ταινίες του που έχουν κυκλοφορήσει κατάφεραν να έχουν κέρδη της τάξεως των 3.760.000.000 δολαρίων με συνολικό προϋπολογισμό 710 εκατομμύρια δολάρια.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX