Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε στη Φαίη Σκορδά για την απώλεια του πατέρα της

    Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με αφορμή την πρόσφατη απώλεια του πατέρα της Φαίης Σκορδά, συμπαραστάθηκε με τον δικό της τρόπο στην παρουσιάστρια, ενώ όταν η οικοδέσποινα αποκάλυψε ότι θα ήθελε κι ένα κοριτσάκι, η ηθοποιός την… “πάγωσε”, λέγοντας της: «ποτέ δεν είναι αργά». 

    «Δεν το αποφεύγεις να το αντιμετωπίσεις όλο, αλλά έχεις κι ένα μικρό διάλειμμα μέσα στη μέρα», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στη Φαίη Σκορδά, που πριν από μερικές εβδομάδες έχασε τον πατέρα της ξαφνικά.

    Η Φαίη Σκορδά, κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους όταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Fay’s Time», απάντησε: «Με βοηθάει ο κόσμος πολύ και πιστεύω ότι πάντα με καταλαβαίνουν».

    Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είπε από την πλευρά της: «Η δουλειά όντως βοηθάει πολύ. Όταν εγώ ήμουν σε αντίστοιχη περίπτωση και “έφυγε” ο μπαμπάς μου, έκανα θέατρο και θυμάμαι πάρα πολύ εκείνη τη χρονιά, επειδή τον περιμέναμε κιόλας… Υπήρχαν παραστάσεις που είχα ζητήσει από τους συναδέλφους μου να τα πούμε όλα λίγο πιο γρήγορα για να προλάβω.

    Όταν έφυγε ο μπαμπάς μου είχα παράσταση στο θέατρο και έπρεπε να πάω να παίξω. Ξέρω πως είναι αυτό το κομμάτι και όσο αντιφατικό κι αν ακούγεται με έναν τρόπο, βοηθάει, έστω και αυτό το δίωρο που θα είσαι στη δουλειά να σκέφτεσαι κάτι άλλο. Δεν το αποφεύγεις να το αντιμετωπίσεις όλο, αλλά έχεις κι ένα μικρό διάλειμμα μέσα στη μέρα. Οπότε σε καταλαβαίνω…».

    Οι δύο γυναίκες, συζήτησαν επίσης για την επιθυμία της Φαίης Σκορδά να έχει αποκτήσει κι ένα κοριτσάκι. Να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια είναι μητέρα 2 αγοριών που απέκτησε με τον επίσης παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα.

    Φαίη Σκορδά: Ήθελα κοριτσάκι!

    Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ήθελες, ε;

    Φαίη Σκορδά: Πολύ!

    Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ποτέ δεν είναι… Ξέρεις…

    Φαίη Σκορδά: Τι να κάνω τώρα;

    Ντορέττα Παπαδημητρίου: Γιατί; Φαίη μου, ποτέ δεν ξέρεις… Μπορεί σε ένα χρόνο από σήμερα άλλα να συζητάμε κι εγώ κι εσύ. Όμως, στην δική μου περίπτωση εγώ καλύφθηκα με την ανιψιά μου.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ