Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Ιάκωβος Μυλωνάς για τον Αίαντα Μανθόπουλο: «Ήταν σαν μωρό παιδί, ένα γλυκύτατο πλάσμα»

    Έφυγε από την ζωή ο γνωστός ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος χθες (17/10) σε ηλικία 61 ετών στην ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν». Νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (9/10), ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

    Σήμερα (18/10) στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα μίλησε για τον Αίαντα Μανθόπουλος ο καλός του φίλος και συνάδελφος Ιάκωβος Μυλωνάς: «Τον χάσαμε, είχαμε πρόβα στο Μέγαρο Μουσικής και με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν το θλιβερότερο νέο απ’ όλα, ότι ο Αίας μας δεν τα κατάφερε. Είναι μια μέρα πένθους, θλίψης, τον αγαπούσαμε πάρα πολύ τον Αίαντα. Ο Αίας ήταν σαν μωρό παιδί, ένα γλυκύτατο πλάσμα, θα μας λείψει πάρα πολύ».

    Αναφερόμενος στο δημοσίευμα που είχε βγει πριν από λίγες μέρες και έκανε λόγο για θάνατο του Αίαντα Μανθόπουλου, ενώ αυτός ήταν εν ζωή, ο Ιάκωβος Μυλωνάς είπε: «Βγαίνει αυτό το δημοσίευμα το άθλιο, το ψευδές, ότι πέθανε ο Αίας και με παίρνει τηλέφωνο μια αγαπημένη μου φίλη κλαίγοντας και μου λέει «Χάσαμε τον Αία». Και λέω πως χάσαμε τον Αία, αφού υποτίθεται ότι θα κανονίζαμε να πάμε να τον δούμε και ότι θα ήταν καλά και ότι θα κάναμε ξανά πλάκες και τέτοια και ότι θα ήταν ωραία τα πράγματα. Αλλά ο Αίας μας έπαθε υποτροπή».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ