Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ηδίστη, γι’αυτούς που ζητούν καλαίσθητα αναμνηστικά από τη Ελλάδα

    [lightbox thumb=”http://refreshnews.gr/wp-content/uploads/2015/02/Ηδίστη-Greece-with-a-twist.jpg”]

    Η «Ηδίστη- Greece with a twist» είναι μια νέα εταιρεία που μόλις έκλεισε έναν χρόνο ζωής και που στοχεύει στην προώθηση της Ελλάδας μέσα από την σχεδίαση και παραγωγή υψηλής αισθητικής αντικειμένων για την τουριστική αγορά.

    Στόχος της είναι να καλύψει την ανάγκη του ξένου επισκέπτη που αναζητά καλαίσθητα αναμνηστικά από τη Ελλάδα, με πρωτότυπο σχεδιασμό, έγκυρη ιστορική τεκμηρίωση και υψηλή ποιότητα.

    Ελληνικά σύμβολα, αρχαία μνημεία, παραδοσιακές φορεσιές, αρχιτεκτονικά στοιχεία, ιστορίες και μύθοι της χώρας μας, από την αρχαία έως τη νεότερη εποχή, ζωντανεύουν με μια φρέσκια οπτική που σκοπό έχει να τους ξαναδώσει μια θέση στο σύγχρονο κόσμο, μέσα από αντικείμενα καθημερινής χρήσεως, που θα αγαπήσουν τόσο οι ξένοι επισκέπτες μας όσο και εμείς οι ίδιοι.

    [ad id=”6783″]

    Τα αντικείμενα εμπνευσμένα από την παράδοση έχουν σχεδιαστεί με μια διάθεση ανατροπής και φρεσκάδας, έτσι ώστε να είναι ελκυστικά και πρωτότυπα χωρίς όμως να χάνουν την εγκυρότητα και την ιστορική τους αξία. Τα προϊόντα στοχεύουν στην προβολή και προώθηση του ελληνικού πολιτισμού μέσα από αρχειακό υλικό υψηλής αισθητικής και πολιτισμικής αξίας.

    Η «Ηδίστη» προήλθε από μια ιδέα που είχαμε τρεις νέες επαγγελματίες, η Αλεξάνδρα Χαριτάτου, η Μάριον Κουμπούρη και η Όλγα Παπαδοπούλου, προερχόμενες από διαφορετικούς τομείς (ιστορία/μουσειολογία, design, αγορές), έχοντας μια πετυχημένη επαγγελματική πορεία η κάθε μια στον τομέα της. Με εφόδια αυτή την εμπειρία και την αγάπη για την Ελλάδα και τον πολιτισμό της, αποφασίσαμε να σχεδιάσουμε και να παράξουμε προϊόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας με επίκεντρο την Ελλάδα.

    Η «Ηδίστη» τιμήθηκε με το βραβείο “Innovative Service Model Award” των Tourism Awards 2014, στην κατηγορία Strategy & Innovation.

    Με ένα κλικ στο παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να μάθετε περισσότερα.

    http://www.idisti.gr/index.php/el/

    [ad id=”5586″]

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ