Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024
More

    Ιερέας επέστρεψε μεθυσμένος και χωρίς ράσο στο σπίτι και η πρεσβυτέρα τον πεταξε έξω

    Ιερέας επέστρεψε μεθυσμένος και χωρίς ράσο στο σπίτι και η πρεσβυτέρα τον πεταξε έξω

    Ο κληρικός είχε πάει σε εκδήλωση Μητρόπολης και στη συνέχεια μαζί με άλλους κληρικούς και πιστούς διασκέδασαν σε κέντρο της περιοχής

    Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου σε γειτονιά της Αγίας Παρασκευής, με πρωταγωνιστές έναν 63χρονο ιερέα και την 49χρονη πρεσβυτέρα του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ekklisiaonline.gr, ο κληρικός είχε πάει σε εκδήλωση Μητρόπολης και στη συνέχεια μαζί με άλλους κληρικούς και πιστούς διασκέδασαν σε συγκεκριμένο κέντρο της περιοχής, με αποτέλεσμα ο ιερέας να επιστρέψει σπίτι του αργά το βράδυ της Παρασκευής. Προς μεγάλη έκπληξη της πρεσβυτέρας ο παπάς επέστρεψε τύφλα στο μεθύσι, τρεκλίζοντας στο ασανσέρ και στο διάδρομο της πολυκατοικίας, ενώ όπως αναφέρει μαρτυρία, δεν φορούσε τα ράσα του, ενώ έλειπε και ο σταυρός του.

    Στη θέα του μεθυσμένου συζύγου της η 49χρονη πρεσβυτέρα ξέσπασε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας μεγάλος καβγάς, τον οποίο άκουσε όλη η γειτονιά και παρά τη μεσολάβηση της κόρης τους, η παπαδιά έδιωξε τον ιερέα από το σπίτι τους.

    ιερέας Αγία Παρασκευή



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ