Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με λεοπάρ μαγιό και εντυπωσιακό look

    Το μοντέλο και παρουσιάστρια κάνει διακοπές στη Μύκονο

    Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά τα Κουφονήσια συνεχίζει τις διακοπές της στη Μύκονο προτού πριν ριχτεί ξανά δυναμικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

    Κι αφού όπως φαίνεται βρήκε και πάλι τον έρωτα μετά τον χωρισμό της με τον Snik, ανέβασε κι άλλο τη θερμοκρασία με το νέο look της.

    Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, που το προηγούμενο διάστημα, εντυπωσίασε με τα μπικίνι που φορούσε, αυτή τη φορά επέλεξε ένα ολόσωμο μαγιό, με λεοπάρ animal print, μακρύ μανίκι και φερμουάρ στο στήθος, που το άφησε ανοιχτό δημιουργώντας ντεκολτέ που… ζαλίζει, ενώ συνολικά ανέδειξε το καλλίγραμο κορμί της.

    Αν μη τι άλλο μια πιο αθλητική ενδυματική επιλογή που κάνει θραύση αυτή την εποχή και έχει την έμπνευσή της στα μαγιό που φορούν οι γυναίκες σέρφερ.

    Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με λεοπάρ μαγιό και εντυπωσιακό look Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με λεοπάρ μαγιό και εντυπωσιακό look Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με λεοπάρ μαγιό και εντυπωσιακό look Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με λεοπάρ μαγιό και εντυπωσιακό look Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με λεοπάρ μαγιό και εντυπωσιακό look Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με λεοπάρ μαγιό και εντυπωσιακό look

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ