Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ιλλουμινάτοι: Μέρος Γ’ | Του Αλέξανδρου Λαβιδά-Μωυσίδη

    Πού διδάσκονται τεχνικές ιλλουμινατισμού σε μεμονωμένα άτομα

    Στο ΙΟΝS (Institute of noetic sciences) που ιδρύθηκε το 1973 από τον πρώην αστροναύτη Edgar Mitchell και χρηματοδοτεί την έρευνα σε τομείς όπως φυσική, μοριακή βιολογία, νευροφυσιολογία, νευροεπιστήμες, κβαντομηχανική, ψυχολογία κ.λπ. Οι συνεργάτες επιστήμονες που απασχολεί αναπτύσσουν εφαρμογές για κινητά και Η/Υ και παρουσιάζουν τα αποτελέσματα των ερευνών τους σε συνέδρια. Τομέας της έρευνάς τους είναι οι βιολογικοί μηχανισμοί (αλλαγές στον οργανισμό)  που εμπλέκονται σε καταστάσεις αλλαγής συνειδητότητας.

    Στην IRVA (international remote viewers association), που διοργανώνει σεμινάρια και παρέχει πληροφορίες μέσα από το περιοδικό Aperture, όπως και πληροφορίες για το πρόγραμμα stargate της CIA που διαφημίζει στο σάϊτ της. Tα μέλη της IRVA, συμμετείχαν όλα στο πρόγραμμα αυτό. Πληροφορίες για τα μέλη υπάρχουν και στο άρθρο της Guardian «Remote Viewers».

    Στην ΡΑ (parapsychological association) που ίδρυσε το 1957 ο J B Rhine, καθηγητής ψυχολογίας του Duke. Στο σάϊτ της διαφημίζει διαλέξεις και σεμινάρια εκμάθησης τεχνικών τηλεπάθειας, ενόρασης, τηλαισθησίας, τηλεκίνησης, θεραπείας με τη σκέψη και πρόγνωσης (telepathy, clairvoyance, remote viewing, psychokinesis, psychic healing, and precognition).

    Ὁ Πνευματισμός ἀσχολεῖται μέ τήν ἐμπειρική ἔρευνα τοῦ ὑπερβατικοῦ, κάνει ἀναλύσεις καί ἑρμηνεῖες παραφυσιολογικῶν φαινομένων καί προβάλλεται σαν ἐπιστήμη (βλ. παραψυχολογία). Κάποιοι συγγράφουν και διατριβές, όπως το μέλος της ΡΑ Μarcello Eremian, που έχει διδακτορικό στη μελέτη αντιδράσεων του πλήθους απέναντι σε μεταφυσικά φαινόμενα, όπως φαντάσματα, στοιχειωμένα σπίτια και συναφή «strange phenomena», όπως λένε οι στίχοι του ομώνυμου τραγουδιού της Κate Bush..

    Σημείωση

    Τα λόγια του τραγουδιού είναι αυτά: «Μια μέρα σύμπτωσης με το ράδιο (εννοεί: μια μέρα που θα σκέφτεσαι ένα τραγούδι κι εκείνη τη στιγμή θ’ ανοίξεις το ράδιο και θα το ακούσεις να παίζει)· Μια λέξη που επιμένει να τριγυρίζει στο μυαλό σου (εννοεί: και θ’ ακούσεις κάτι σχετικό)· Υποκλινόμαστε στα περίεργα φαινόμενα· Μαζεύεις από κάτω ένα χαρτί (ή διαλέγεις μια εφημερίδα) και βλέπεις γραμμένο ένα όνομα. Βγαίνεις έξω και βλέπεις να επαναλαμβάνεται συνέχεια το όνομα αυτό, σε χώρους γύρω σου, ώσπου συναντάς ένα φίλο σου με το ίδιο όνομα, που είχες καιρό να τον δεις· Ο “G” φτάνει. Περίεργο.. Κι είχα την εντύπωση πως ήδη ήταν καθ΄οδόν»..

    Δείχνουν να ξέρουν το λόγο πολλαπλασιασμού των περίεργων φαινομένων, αν κρίνουμε από τους στίχους που γράφουν.. Προϊδεασμός ή και μαζικός φόβος για την άφιξη του Γεωμέτρη, ενόψει..

    Πόσα strange Phenomena και δηλώσεις εξωγήινων στην ατζέντα της αφύπνισης;

    Ο Ηaim Eshed, επικεφαλής της ισραηλινής ασφάλειας διαστήματος, δήλωσε πρόσφατα σε εφημερίδες τα εξής:  «Mία γαλακτική ομοσπονδία περιμένει αιώνες να ξυπνήσουν οι άνθρωποι, ώστε να φτάσουν στο επίπεδο να καταλάβουν τί είναι το διάστημα και τι τα διαστημόπλοια. Οι εξωγήινοι υπάρχουν κι ο Τράμπ το γνωρίζει.

    Οι εξωγήινοι προέρχονται άραγε από το Σείριο, όπως πίστευαν οι αρχαίοι, την Ανδρομέδα, όπως υποστηρίζει έλληνας απόστρατος ταξίαρχος, ή τις Πλειάδες; Ή ταξιδεύουν όπου θέλουν;

    Μπερδεμένα πράγματα και, σα να μην έφτανε αυτό, έχουμε κι εκφοβιστικά μηνύματα των Πλειάδων προς την ανθρωπότητα, αν δε συμμορφωθεί..

    Μάλιστα κάποια Mira στο σάϊτ diadrastika.com, ανακοινώνει τα εξής: «Ποτέ ξανά στην ιστορία της Γης, αλλά και σε οποιονδήποτε πλανήτη, δεν θα επιτραπεί τέτοιου είδους όντα να σφετερίζονται τις ενέργειες και τους πόρους όλης της ζωής. Οι ημέρες της υποδούλωσης έχουν τελειώσει. Απελευθερώνεστε από τη σήψη και την απληστία. Ίσως χρειαστεί να τρέξετε για να καλυφτείτε, αν χρειαστεί, ενώ οι ενεργές Δυνάμεις του Φωτός θα εξουδετερώνουν το σκοτάδι. Πρόκειται για γελοία όντα που, όμως, ενώ τα αντιμετωπίζουμε, μπορεί να αισθανθείτε τις ενέργειες. Ίσως αισθανθείτε την αναταραχή της αναχώρησής τους. Μακροπρόθεσμα, οι ενέργειες θα είναι πολύ ελαφρύτερες»..

    Μιλάμε για κανονική εκδίκηση ..Αλλά..

    Η «αντιμετώπιση», έτσι όπως την περιγράφουν, κρύβει εξολόθρευση.. Γιατί πώς αλλιώς μπορεί να εννοούν την «αναχώρηση» των γελοίων όντων, παρά σαν αναχώρηση από τη γη, αφού για τη γη μιλάνε; Και με ποιούς τρόπους θα επιχειρήσουν την «αντιμετώπιση» αυτών των γελοίων όντων που ξοδεύουν τους πόρους της γης; Και πώς αλλιώς θα νοιώσουν οι εκδικητές «αναταραχή», λόγω της αναχώρησης αυτών των γελοίων όντων, παρά μέσω τηλεπαθητικής ενσυναίσθησης;

    Όμως και τα φαντάσματα του 21ου αιώνα δείχνουν να εκσυγχρονίστηκαν!

    Τώρα θα μιλάμε μαζί τους και σε λίγο ίσως να βγαίνουμε και ραντεβού, αφού ολογράμματα καλλιτεχνών δίνουν συναυλίες σα να επανήλθαν στη ζωή οι ίδιοι, ενώ από το 1990 υπήρχαν σκέψεις δημιουργίας και προβολής του ολογράμματος του Αλλάχ αιωρούμενου πάνω απ τη Βαγδάτη, συνοδευόμενου και από τη φωνή του (!), να δίνει στους μουσουλμάνους εντολές ειρηνικής υποχώρησης (ή εναλλακτικά του Σαντάμ Χουσεΐν, που θα διέταζε υποχώρηση των ιρακινών), γράφει έγκυρος στρατιωτικός αναλυτής στην Washington Post της 1.2.1999. Ο λόγος που οι αμερικάνοι σκέφτηκαν να προβάλουν το ολόγραμμα του Σαντάμ σαν εναλλακτική λύση έναντι εκείνου του Αλλάχ ήταν, ότι κανείς δεν ήξερε πώς έμοιαζε ο Αλλάχ, ενώ το Σαντάμ όλοι τον ήξεραν!

    Φαντάσματα και μηχανορραφίες

    Για την ιστορική αλήθεια πρέπει να πούμε ότι στο ίντερνετ κυκλοφορεί γράφημα, που δείχνει ότι μπορούν να δημιουργηθούν τεχνητά αισθήσεις σε ανθρώπους, όπως η αίσθηση αγγίγματος σαν από φάντασμα ή άλλες αισθήσεις, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί αν αληθεύει και σε τί βαθμό.

    Όσο για τη μορφοποίηση της φωνής ατόμων (voice morphing) ήταν και αυτή εφικτή ήδη από το 1990 σε ένα μόλις δεκάλεπτο (!) βάσει  μηχανισμού  που πρώτος επινόησε στα εργαστήρια του Los Alamos ο Dr. George Papcun.

    Στο πλαίσιο των -όλο και πιο συχνών- ανεξήγητων φαινομένων της ατζέντας αφύπνισης του κόσμου, η επιστήμη οφείλει επίσης να μας εξηγήσει αν έχει ήδη δημιουργήσει μηχάνημα ανάλογο με εκείνο του Δρ. Κάλκιουλους στον Τεν Τεν (The Calculus Affair): μηχάνημα που σπάζει τζάμια κρύσταλλα και μέταλλα, ώστε μια οικογένεια στη Σκωτία να βρει επιτέλους οικιακή βοηθό με ένα λογικό μισθό, αντί να πρέπει να προσφέρει 50.000 λίρες σα δέλεαρ σε όποια μείνει, επειδή όλες φεύγουν λόγω φαντασμάτων! Κι αν μια τέτοια δημιουργία φαντάζει απίθανη, ας θυμηθούμε τον Γιούρι Γκέλλερ, που με μόνη τη σκέψη επιδρούσε στην ύλη, λυγίζοντας μέταλλα..

    Πληθώρα από διαυγή όνειρα (lucid dreams), αναμνήσεις προηγούμενης ζωής, οράματα, προθανάτιες εμπειρίες κ.λπ

    O ισχυρισμός του αυστραλού παρουσιαστή Wippa ότι ο 2χρονος γιός του ονειρεύτηκε ότι πέθανε σε τούνελ στο Παρίσι και η ανάμνησή του ότι στην προηγούμενή του ζωή ήταν η λαίδη Νταϊάνα, οι ισχυρισμοί παιδιών ότι θυμούνται προηγούμενες ζωές τους, το θαύμα με το σπαθί του Ταξιάρχη στο Μανταμάδο, σπαθί, που ο ίδιος ο ταξιάρχης εμφανίστηκε και παρέδωσε (!) σε άντρα και πολλά άλλα θαύματα που άτομα διηγούνται ότι έγιναν, οι ισχυρισμοί κάποιων για προθανάτιες εμπειρίες, όπως της κ. Γιώτας από την Κύπρο, ο ισχυρισμός της Τσαλιγοπούλου ότι είδε όνειρο και φοβήθηκε, κ.λπ δε χρειάζεται να εξηγούνται. Απλά λέμε ότι συμβαίνουν σα strange phenomena. Και σίγουρα δεν πρέπει να μας προϊδεάζουν για τίποτα, αφού τα ίδια (ή παρόμοια) συνέβησαν και στο παρελθόν. Μάλιστα το «φάντασμα» του Δαρείου ακόμα πλανάται απάνω απ’ τους πέρσες, ενώ η εξήγηση του ονείρου του Ξέρξη (να επιτεθεί στην Ελλάδα με αποτέλεσμα την καταστροφή του), ακόμα να δοθεί.

    Επειδή ωστόσο τα strange phenomena είναι ανεξάντλητα και κάποια όχι εύκολα για όλους, δηλαδή δεν μπορούν όλοι

    α) να επηρεάζουν την ύλη με τη σκέψη (πχ να λυγίζουν κουταλάκια)

    β) να πέφτουν σε ημι-υπνωτική κατάσταση υπερβατικού διαλογισμού (transcendence) και να προφητεύουν (όπως «ο Κοιμώμενος Προφήτης» Έντγκαρ Κέϊσι (Edgar Cayce),
    υπάρχει καταστατική πρόβλεψη στις στοές να μη χρειάζεται τα μέλη να εξασκηθούν σε τεχνικές, αλλά να μπορούν να μένουν εν υπνώσει (μη ενεργά), αρκεί να μυηθούν στην ύπαρξη τέτοιων υπερβατικών δυνατοτήτων (να αφυπνισθούν).

    Σημείωση

    O E. Cayce έδινε σε πολλούς και θεραπείες για ασθένειες. Θεραπείες, που οραματιζόταν σε κατάσταση ύπνωσης. Επίσης ίδρυσε το ίδρυμα ΑRD (Association for Research and enlightenment).

    «Στρατιωτική» πειθαρχία, συντονισμένες ενέργειες και ομαδικό πνεύμα..

    Πού χρειάζονται περισσότερο οι υπηρεσίες των ιλλουμινάτι, παρά στις μυστικές υπηρεσίες (και του στρατού), προκειμένου να παρέχουν ακριβείς και έγκυρες πληροφορίες που κοστίζουν φτηνότερα από κάθε άλλο κατασκοπευτικό μέσο;

    Για τους λόγους αυτούς η CIA και η DIA (αμυντική κατασκοπεία) χρηματοδότησαν από το 1972-1998 με 25 εκ. δολλάρια σειρά προγραμμάτων για πρόγνωση και πληροφορίες από remote viewers, κάτω από μια κοινή ομπρέλλα με την ονομασία «Stargate». Η σειρά περιλάμβανε υποπρογράμματα όπως τα «Grillflame», Center Lane και Gondola Wish (προγράμματα ψυχοκίνησης/πρόγνωσης του μέλλοντος, τηλεκίνησης και τηλεπάθειας, μετάδοσης δηλαδή πληροφοριών και σκέψεων: εικόνων, σχημάτων και αριθμών κ.α.)

    Όσα βλέπουν οι ψυχικοί τα καταγράφουν, λέει ο ψυχικός εκπαιδευτής και στρατιωτικός Paul Smith στο ντοκυμαντέρ Remote Viewing: Martial Art for the Mind εξηγώντας ότι το RV δεν επηρεάζεται από χρόνο (παρελθόν/μέλλον), χωρική απόσταση ούτε τυχόν προστασία του χώρου.

    Κάποιες από τις επιτυχίες των ψυχικών ήταν: Να προκαλέσουν με τη σκέψη γονιδιακή μετάλλαξη (SRI Project 7408-10), να προκαλέσουν παράταση του χρόνου αιμόλυσης (SRI experiment for hemolysis using RV and Remote Influencing, 57 pages), να εντοπίσουν υλικά αντικείμενα στο χωρόχρονο (SRI Project 1291), να προκαλέσουν αυξομείωση της θερμοκρασίας του περιεχομένου αντιδραστήρων/πυρηνικών κεφαλών για να σαμποτάρουν τον εχθρό (entropy experiment, SAIC March 1994), να επηρεάσουν ξένους πολιτικούς με τη σκέψη, να «δουν» με τη σκέψη κωδικούς: username, password, αποκτώντας έτσι πρόσβαση σε Η/Υ, να «διαβάσουν» με τη σκέψη κρυφά αρχεία σε κλειδωμένα ντουλάπια, να «δουν» πού βρισκόταν κάποιος έχοντας μπροστά τους μόνο ένα διακριτικό του σήμα (badge), ή μια φωτογραφία του.

    Το ντοκυμαντέρ The real X files και το βιβλίο του Jim Marrs PSI spies υποστηρίζει την άποψη ότι οι ιλλουμινάτι του στρατού γνωρίζουν τα πάντα (Αν και το ότι δεν έχουν αποτρέψει επιθέσεις όπως της 11/09, ούτε δολοφονίες πολιτικών όπως του Κέννεντυ, δημιουργεί την εντύπωση ότι όσα λένε είτε είναι υπερβολές, είτε αφήνουν σκόπιμα κάποια πράγματα να συμβούν, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τον αντίκτυπό τους με τον πιο επωφελή γι αυτούς τρόπο).

    Πόσο μακρυά μπορεί να φτάσει η δύναμή τους δείχνουν τα ντοκυμαντέρ Crazy rulers of the world  part 1 (The men who stare at goats) του «Universal Eye» και Crazy Rulers of the world Episode 3 του «Channel 4», όπου η ψυχική κ. Calabrese λέει ότι προβλέπουν επιθέσεις της Αλ Κάϊντα με ακρίβεια δευτερολέπτου («weve never been wrong»), ενώ ο ταγματάρχης (major) Εd Dames στο 1.51-2.06, ομολογεί με πικρία, ότι οι ψυχικοί ήταν «οι πόρνες του στρατού» (κανείς δεν ήθελε να τους συναντήσει φανερά) κι ότι όλοι τους ζητούσαν διαρκώς πληροφορίες, πράγμα που παρομοίασε με «blow job»..

    Βέβαια τα πράγματα έχουν πια αλλάξει και οι στρατιωτικοί παραδέχονται απροκάλυπτα την ενασχόλησή τους με ψυχικά φαινόμενα που ανήκουν στη σφαίρα του ιλλουμινατισμού, όπως όσα προαναφέραμε. Μάλιστα ο επιστήμονας συνταγματάρχης Wayne MacDonnell ανέλυσε στους ανωτέρους του τη διαδικασία που είναι γνωστή σαν «Gateway process» σε εκλαϊκευμένη γλώσσα και παρουσίασε την ανάλυσή του σε 29 σελίδες: Analysis amd assessment of the Gateway process.

    Με σχετικά κατανοητό τρόπο δίνονται εξηγήσεις για παρόμοια φαινόμενα και από τον Τom Bearden, στο Cheniere.org/books/excalibur/photon%20quenching.htm.

    Τα κατωτέρω ντοκυμαντέρ εξηγούν και αυτά με απλό τρόπο τη (μετα)φυσική των ιλλουμινάτι:

    α) Time Travel and Space Time και Welcome to the 11th Dimension

    β)  Imagining 10 Dimensions – The movie

    γ) What happens when the spacetime continuum breaks? – Unveiled

    δ) Εξήγηση των σκουληκότρυπων-Σπάζοντας το χωροχρόνο

    Όσοι ασχολούνται με φυσικές επιστήμες μπορούν να ξέρουν αν όσα γράφονται ευσταθούν ή όχι.

    Kι αυτό άσχετα απ’ το αν o γεωμέτρης «G» (πριν την άφιξη του οποίου, όπως λέει η Kate Bush στο «strange phenomena», θα υπάρξει πληθώρα περίεργων φαινομένων, σαν προσφορά στην ανθρωπότητα «ενός κοσμήματος σε κουτί», σαν Om mani padme), φτάσει τελικά ή όχι..

    Αυτό «το κόσμημα στο κουτί» σχετίζεται άραγε με το «κουτί της Πανδώρας»; Είναι άραγε η σημερινή τεχνολογία;

    Γιατί την τεχνολογία χαρακτήρισε σαν Κουτί της Πανδώρας ο Dr Carey Balaban στο «nationaldefensemagazine.org», λέγοντας: «Pandora’s box is open as far as making these kinds of things». Δηλαδή: Tο κουτί της Πανδώρας έχει ανοίξει σε ό,τι αφορά τη δυνατότητα κατασκευής αυτών των πραγμάτων.

    Σημείωση

    H χορήγηση διεθνούς πατέντας του μηχανήματος για ακουστική ετεροδίνηση έγινε στις 22/01/98 και συνοδεύεται από περίληψη των δυνατοτήτων του μηχανήματος.

    Υπάρχει και γράφημα για τη δημιουργία του μηχανήματος, ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ.

    Μήπως τελικά οι μετα-φυσικές γνώσεις των ιλλουμινάτι αποδειχθούν (χάρη στην επιστήμη) πιο φυσικές απ’ ό,τι νομίζαμε; Γιατί αν δεν αποδειχτεί κάτι σα δυνατό μέσω της επιστήμης..

    • πώς θα πεισθεί ο κόσμος ότι είναι δυνατό και μέσω του (πεφωτισμένου) νου,
    • ώστε να συμμορφωθεί με τη νέα τάξη τεχνολογίας – πνευματισμού και
    • να περάσει έτσι στο μέλλον, όπως λέει το τραγούδι «future» της Madonna, κύριας εκπροσώπου των ιλλουμινάτι;

                                       «Welcome to the future; Its a culture ride»
    Καλώς ορίσατε στο Μέλλον· πρόκειται για ένα πολιτιστικό ταξίδι

    Αλέξανδρος Λαβιδάς-Μωυσίδης

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ