Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    ΗΠΑ: Στο νοσοκομείο δεκάδες φοιτητές – Ήπιαν μείγμα αλκοόλ που trendάρει στο TikTok

    Στο νοσοκομείο κατέληξαν δεκάδες φοιτητές του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης που θέλησαν να ακολουθήσουν ένα trend του TikTok με κατανάλωση αλκοόλ. Η τάση που έγινε viral στο TikTok αφορά στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

    Σύμφωνα με αναφορές 28 φοιτητές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά τη συμμετοχή τους στο πάρτι για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου.

    Οι φοιτητές μαζεύτηκαν στα χιόνια και άρχισαν να φέρνουν κανάτες που περιείχαν ένα μείγμα αλκοόλ, ηλεκτρολυτών, αρωματικών ουσιών και νερού, που ονομάζονται «blackout rage gallons» ή «borgs»

    Τα borgs έγιναν trend γιατί δήθεν σε κρατούν ενυδατωμένο όταν το παρακάνεις με το αλκοόλ –κάτι που μάλλον δεν πήγε πολύ καλά. Ορισμένες συνταγές borg περιέχουν αλκοόλ, το οποίο αντιστοιχεί σε περίπου 16 ποτά.

    @kettlebellkel bad day to be a borg at umass #umass #blarney ♬ original sound – kelley
    @bellaaalonzo How to make a BORG that actually tastes good (heart attack in a jug) happy snow day! #snowday #darty #borg #celsiuslivefit #utaustin #atx ♬ original sound – 🔔uh

    Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Amherst δήλωσε ότι κανείς από τους φοιτητές που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο δεν ήταν σε κρίσιμη κατάσταση.

    Το hashtag #borg έχει πάνω από 74,7 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

    @maggsmccollough i can never successfully finish these videos #college #hoco #homecoming #illinoisstateuniversity #DidYouYawn #fypシ #borg #fyp ♬ original sound – maggie
    Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
    in.gr

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ