Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    iPhone 15: Bίντεο αποσυναρμολόγησης αποκαλύπτει το εσωτερικό του

    «Πανικό» έχει προκαλέσει το νέο iPhone 15 από την ημέρα της κυκλοφορίας του. Χιλιάδες καταναλωτές ποδοπατήθηκαν για να αποκτήσουν το πολυπόθητο κινητό. Viral έγιναν τα επεισόδια που σημειώθηκαν σε διάφορα καταστήματα στο Λονδίνο και στο Πεκίνο όπου κυριολεκτικά έδωσαν μάχη προκειμένου να είναι πρώτοι στη σειρά.

    Ένας θαυμαστής της Apple κατάφερε να αποκτήσει το πολυπόθητο iPhone 15 Pro και αποφάσισε να εξερευνήσει το εσωτερικό της νέας συσκευής. Για χάρη του Youtube έκανε… βίδες το κινητό, έβγαλε τα κομμάτια και ανέλυσε από τι αποτελείται. Φυσικά στο τέλος ενώνει όλα τα κομμάτια και γίνεται σαν καινούργιο!

    Με τι έχει εφοδιάσει η Apple το νέο της smartphone;

    Ο Youtuber μέσα από το κανάλι του PBKreviews, ανοίγει βήμα-βήμα για να δείξει πρώτα απ’ όλα τα εσωτερικά τμήματα της συσκευής, αλλά και να παρουσιάσει το πόσο σημαντική είναι η σωστή συναρμολόγηση για προϊόντα αυτής της κατηγορίας. Το video μπορεί να λειτουργήσει και ως οδηγός αποσυναρμολόγησης για έναν απλό χρήστη, αρκεί να έχει τις τεχνικές γνώσεις και να μπορεί να επέμβει σωστά όπου και αν χρειαστεί χωρίς να προκαλέσει ζημιές.

    Το συνολικό του συμπέρασμα είναι πως η συσκευή έχει βαθμό επισκευασιμότητας 7/10, δηλαδή καταλήγει στο ότι μπορεί να επισκευαστεί αρκετά εύκολα.

    Η λεπτομέρεια του Pro από τα υπόλοιπα μοντέλα

    Τα μοντέλα Pro, ως συνήθως, διαθέτουν αρκετές πρόσθετες φυσικές αναβαθμίσεις. Ο διακόπτης σίγασης έχει αντικατασταθεί από ένα κουμπί Action που θέτει σε σίγαση το τηλέφωνό σας από προεπιλογή, αλλά μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να καλύπτει μια σειρά λειτουργιών όπως το άνοιγμα της εφαρμογής Κάμερα, η ενεργοποίηση των φωνητικών σημειώσεων ή η ενεργοποίηση των λειτουργιών Προσβασιμότητας.

    Δείτε το εσωτερικό του νέου iPhone 15 Pro:

    Νίκος Σούλης: «Ο Κασσελάκης έχει μεγάλο επικοινωνιακό ταλέντο»

    Ο σκηνοθέτης του Κασσελάκη αποκαλύπτει…

    Ο βασιλιάς των video clips και σκηνοθέτης μιλά για το πρόσωπο των ημερών και το σποτ στη Μακρόνησο, τους δασκάλους του, Αλέξη Δαμιανό και Παντελή Βούλγαρη, και τις συνεργασίες του με μεγάλους έλληνες και ξένους καλλιτέχνες

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ