Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Ίσως έχει βρεθεί η Abby του τηλεοπτικού “The Last of Us”

    Ίσως έχει βρεθεί η Abby του τηλεοπτικού "The Last of Us"

    Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που έχουν οι fans του τηλεοπτικού “The Last of Us” είναι το ποια ηθοποιός θα αναλάβει τον ρόλο της Abby για την δεύτερη σεζόν.

    Σύμφωνα με τα λεγόμενα του showrunner Craig Mazin στο THR, το εν λόγω πρόσωπο φαίνεται πως βρέθηκε πριν την έναρξη των απεργιών, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

    “Ίσως”, είπε ο Mazin σε σχετική ερώτηση. “Η απεργία μας σταμάτησε. Τα πράγματα εξελισσόντουσαν. Η Abby ήταν ο πρώτος ρόλος που θέλαμε να βρούμε. Έχουμε ένα καλό ρεκόρ στο να κάνουμε σημαντικές ανακοινώσεις για το cast και ο κόσμος λέει, ‘Όντως;’ το οποίο μάλλον θα συνεχίσουμε. Οπότε ο κόσμος μπορεί να διαφωνήσει, αλλά το έχουμε κάνει σωστά μέχρι στιγμής και το κοινό μοιάζει να αισθάνεται ότι το έχουμε κάνει σωστά και η Ακαδημία μοιάζει να αισθάνεται ότι το έχουμε κάνει σωστά”.

    Προϊδεασμός για τον χαρακτήρα υπήρχε από την ανακοίνωση της δεύτερης σεζόν, μιας και ο συν-δημιουργός της σειράς, Neil Druckmann, είχε δημοσιεύσει μια αφίσα με το χέρι της. Για όσους δεν ξέρουν, η Abby σχεδιάστηκε από τους Druckmann και Halley Gross και είναι η κόρη του Jerry Anderson, του χειρούργο των Firefly που σκότωσε ο Joel στο τέλος του πρώτου παιχνιδιού (και της πρώτης σεζόν) για να σώσει την Ellie. Η Abby θέλει να σκοτώσει τον Joel, αλλά το ταξίδι της διακόπτεται και αλλάζει, όταν συναντά δύο πρώην μέλη των Seraphites. Στο βιντεοπαιχνίδι, η χαρακτήρας ενσαρκώνεται από την Laura Bailey, η οποία έλαβε Βραβείο Καλύτερης Ερμηνείας στα The Game Awards 2020.

    Η πρώτη σεζόν έγραψε ιστορία, όντας η πρώτη live-action τηλεοπτική μεταφορά βιντεοπαιχνιδιού που έλαβε υποψηφιότητα για Emmy, καθώς, εκτός του βραβείου για την Καλύτερη Δραματική Σειρά, διεκδικεί και αυτά των καλύτερων ερμηνειών για τους Pedro Pascal και Bella Ramsey. Διαβάστε το review μας εδώ και την επιβεβαίωση μιας σημαντικής θεωρίας. Η δεύτερη σεζόν λέγεται ότι θα φτάσει κατά “τα τέλη του 2024, ή στις αρχές του 2025”, αλλά μπορεί να καθυστερήσει περισσότερο, ανάλογα με την εξέλιξη των απεργιών στο Χόλιγουντ.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ