Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024
More

    Ισραήλ: «Θα ανταποδώσουμε την ιρανική επίθεση στον κατάλληλο τόπο και χρόνο»

    Ισραήλ: «Θα ανταποδώσουμε την ιρανική επίθεση στον κατάλληλο τόπο και χρόνο»

    «Έχουμε τα σχέδιά μας και θα ενεργήσουμε όπου και όποτε αποφασίσουμε» δήλωσε ο εκπρόσωπος των IDF

    Το Ισραήλ θα ανταποδώσει την πυραυλική επίθεση, που εξαπέλυσε σήμερα το Ιράν, διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπος των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων (IDF), διευκρινίζοντας πως αυτό θα γίνει «στον κατάλληλο τόπο και χρόνο».

    «Αυτή η επίθεση θα έχει συνέπειες. Έχουμε τα σχέδιά μας και θα ενεργήσουμε όπου και όποτε αποφασίσουμε», είπε ο Ντανιέλ Χαγκάρι. Εν τω μεταξύ, οι Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις χαρακτήρισαν σήμερα «απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη» άλλη μια περιοχή κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο, στο πλαίσιο των επιχειρήσεων εναντίον της φιλοϊρανικής Χεζμπολάχ. Όπως φαίνεται σε χάρτη που δόθηκε στη δημοσιότητα, η περιοχή περιλαμβάνει τις κοινότητες Ντοβέβ, Τσιβόν και Μαλκία, στο βόρειο Ισραήλ.

    Εν τω μεταξύ αξιωματούχος του αμερικανικού στρατού δήλωσε, ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες να προσφέρουν «πρόσθετη αμυντική υποστήριξη» στο Ισραήλ μετά την εκτόξευση ιρανικών πυραύλων που στόχευσαν τον σύμμαχο της Ουάσινγκτον. «Οι δυνάμεις μας παραμένουν στη θέση τους, για να παράσχουν πρόσθετη αμυντική υποστήριξη και να προστατέψουν τις αμερικανικές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή» μετά τη συμμετοχή τους στην «αναχαίτιση των πυραύλων που εκτοξεύτηκαν από το Ιράν εναντίον του Ισραήλ», δήλωσε ο αξιωματούχος που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

    Ιράν Ισραήλ



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ