Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    «Απόλυτη» πρεμιέρα για το «Just the 2 of us» το Σάββατο

    Αρκετά δυναμικά φαίνεται πως θα ξεκινήσει το «Just the 2 of us» στον Alpha!

    Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ Αννα Βίσση έχει δεχτεί επίσημη πρόταση από τον Νίκο Κοκλώνη για να είναι η πρώτη guest κριτής του λαμπερού σόου, που επανέρχεται στις οθόνες μας αυτό το Σάββατο στις 20.00.

    Ο Νίκος Κοκλώνης

    Με αυτόν τον τρόπο ο οικοδεσπότης θέλει να επιστρέψει το «J2US» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες πιο ανανεωμένο, λαμπερό και φαντασμαγορικό από ποτέ. Η Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Φασουλής, η Καίτη Γαρμπή και η Βίκυ Σταυροπούλου είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές. just2 6Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ: Εκτός από τα «μυστικά ζευγάρια», στην εκπομπή θα απολαύσουμε και guest κριτές. Την αρχή, όπως όλα δείχνουν, θα κάνει η μοναδική Αννα Βίσση, ενώ στη συνέχεια θα δούμε κι άλλους λαμπερούς σταρ της εγχώριας showbiz!

    VISSI1

    H πολύ καλή σχέση της Αννας Βίσση με τον Νίκο Κοκλώνη είναι γνωστή, ενώ ο ίδιος θα ήθελε να συνεργαστεί σε μόνιμη βάση μαζί της σε κάποιο άλλο σόου. Τέλος, από την εταιρία Barking Well Media πληροφορηθήκαμε ότι δεν έχουν πάρει ακόμη κάποιο εξώδικο από τον Ατζούν Ιλιτζαλί σχετικά με τους παίκτες που θα λάβουν μέρος στο «J2US», εκτός και αν ο Σκάι και ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός κάτι ετοιμάζουν με γνωστά δικηγορικά γραφεία και ο Κοκλώνης το αγνοεί…

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ