Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Και άλλο prequel του “Game of Thrones” θα έρθει στο Max

    Και άλλο prequel του "Game of Thrones" θα έρθει στο Max

    Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Max, της νέας συνδρομητικής υπηρεσίας που συνδυάζει το περιεχόμενο των HBO Max και Discovery+, έγινε γνωστό ότι και άλλο ένα prequel του “Game of Thrones” πήρε το πράσινο φως της υλοποίησης.

    Ο λόγος για το “A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Night”, το οποίο θα βασίζεται στο “Tales of Dunk and Egg” που ακολουθεί τον Ser Duncan the Tall και τον Aegon V Targaryen 90 χρόνια πριν τα γεγονότα της κύριας σειράς.

    Δείτε την ανακοίνωση παρακάτω:

    “Έναν αιώνα πριν τα γεγονότα του ‘Game of Thrones’, δύο αταίριαστοι ήρωες περιφέρθηκαν στο Westeros… ένας νεαρός, αφελής, αλλά θαρραλέος ιππότης, ο Ser Duncan the Tall, και ο μικροκαμωμένος ακόλουθός του, ο Egg. Σε μια εποχή που η γενιά των Targaryen κρατάει ακόμα τον Iron Throne και η μνήμη του τελευταίου δράκου δεν έχει περάσει ακόμα από τους ζωντανούς, μεγάλες μοίρες, δυνατοί εχθροί και επικίνδυνα κατορθώματα περιμένουν αυτούς τους απίθανους και ασύγκριτους φίλους”, λέει η επίσημη σύνοψη της σειράς.

    Το μυθιστόρημα γράφτηκε από τον George R.R. Martin και εκδόθηκε σε τρία διαφορετικά μέρη, τα “Hedge Knight” (1998), “The Sworn Sword” (2003) και “The Mystery Knight” (2010), ενώ το 2015 επαναδημοσιεύτηκε ως ένας τόμος με τον τίτλο “A Knight of the Seven Kingdoms”. Οι fans αναμένουν επίσης και το τέταρτο μέρος, το οποίο όμως δεν έχει ανακοινώσει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας.

    Η σειρά πρωτοανακοινώθηκε το 2021, με τον Steve Conrad να αναλαμβάνει το σενάριο και την εκτελεστική παραγωγή. Ίδια θέση θα κατέχει και ο Martin, ενώ η Ira Parker θα είναι συν-εκτελεστική παραγωγός. Εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι κι οι Ryan Condal και Vince Gerardis.

    Η σειρά έρχεται να αντιγράψει την επιτυχία που είδε το “House of the Dragon”, το οποίο έφερε το δεύτερο μεγαλύτερο φινάλε της συνδρομητικής. Ξέραμε ήδη ότι η καλή του απόδοση ίσως οδηγούσε σε περισσότερα spin-off, ενώ η ανανέωσή του ήρθε τον Αύγουστο που μας πέρασε. Η δεύτερη σεζόν θα φέρει οχτώ επεισόδια και η πρεμιέρα μάλλον θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2024. Διαβάστε το review μας και ρίξτε μια ματιά σε οχτώ σειρές για να δείτε μετά το “House of the Dragon”, εκτός – φυσικά – του “Game of Thrones”.

    Πως σας φαίνεται που το “Game of Thrones” θα αποκτήσει και άλλο prequel; Πείτε μας στα σχόλια.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Μάρτιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ