Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Και «με τη βούλα» στην United Group η Wind για να ενοποιηθεί με τη Nova

    Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του παρόχου κινητής τηλεφωνίας από τον πολυεθνικό μιντιακό όμιλο.

    5 μήνες μετά την γνωστοποίηση της συμφωνία της για την απόκτηση της Wind, η United Group ανακοίνωσε ότι η εταιρεία πέρασε, πλέον, εξ ολοκλήρου στα «χέρια» της. Όπως αναφέρει ο όμιλος, μια από τις πρώτες ενέργειες που θα γίνουν είναι η ενοποίηση της Wind με τη Nova, για να δημιουργηθεί «ένας ολιστικός πάροχος, ο δεύτερος μεγαλύτερος στην ελληνική αγορά σε υπηρεσίες σταθερής και συνδρομητικής τηλεόρασης». Επιπλέον δήλωσε ότι θα επενδύσει 1,3 δισ. ευρώ στην Ελλάδα μέσα στα επόμενα 5 χρόνια, σε τομείς όπως η επέκταση του δικτύου οπτικών ινών, η ανάπτυξη του 5G και η συνδρομητική τηλεόραση.

    Ως συνέπεια της εξαγοράς ανακοινώθηκε ότι αποχωρεί από τη θεση του διευθύνοντα συμβούλου της Wind ο Νάσος Ζαρκαλής, με τον μέχρι πρότινος γενικό οικονομικό διευθυντή της εταιρείας, Χάρη Κυριακόπουλο, να τον αντικαθιστά.

    «Η εξαγορά της Wind Ελλάς είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την United Group και την ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών. Μe την κίνηση μας αυτή επιβεβαιώνουμε ξανά τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε στους Έλληνες καταναλωτές μία πλήρη γκάμα με τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες του κλάδου μας. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η ανάπτυξη των οπτικών ινών είναι σε εξέλιξη στην Ελλάδα. Μέσα από τις επενδύσεις που θα υλοποιήσουμε και την εκτεταμένη εμπειρία μας από οχτώ διεθνείς αγορές, είμαστε έτοιμοι να διαδραματίσουμε καθοριστικό ρόλο και στους δύο αυτούς τομείς, φέρνοντας εξαιρετικά προϊόντα και κορυφαία εξυπηρέτηση στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις της Ελλάδας» δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της United Group, Victoriya Boklag.

    Υπό την «ομπρέλλα» του ομίλου βρίσκονται, πλέον, τρεις υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης. Η Nova, η νεοσύστατη EON TV και η Wind Vision.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ