Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Οι σπόντες της Κατερίνα Καινούργιου: «Τις εποχές που η δική μας ομάδα έκανε μονοψήφια, με έβριζαν όλη μέρα»

    Όσο πλησιάζουμε στο κλείσιμο της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, οι συζητήσεις για τις τηλεοπτικές μεταγραφές και τα νούμερα των εκπομπών είναι το πρώτο θέμα. Η Κατερίνα Καινούργιου, συζητούσε με τους συνεργάτες τις για τις τηλεοπτικές εξελίξεις και θέλησε να εκφράσει ένα σχόλιο για την συμπεριφορά των δημοσιογράφων απέναντί της.

    kainourgiou mikroutsikos29868

    «Θέλω να πω κάτι, το λέω καλοπροαίρετα. Δεν ξέρω φέτος είναι όλοι κερδισμένοι για κάποιον λόγο. Μπράβο και χαίρομαι πάρα πολύ! Τι εννοώ… τις εποχές που η δική μας ομάδα έκανε μονοψήφια, με έβριζαν όλη μέρα. Ότι θα μείνω χωρίς δουλειά, πόσο άχρηστη είμαι» ξεκίνησε να λέει η γνωστή παρουσιάστρια.

    kainourgiou mikroutsikos30020

    «Ξαφνικά βλέπω εκπομπές φέτος που είναι στο 6-7% και παντού λένε: πήγε εξαιρετικά, τα κατάφερε. Δεν ξέρω, ίσως κάποιους τούς αγαπάνε πιο πολύ οι δημοσιογράφοι… Αν εγώ κάνω μονοψήφια, θα πέσουν να με φάνε» είπε με παράπονο η Κατερίνα Καινούργιου.

    Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, πήρε τον λόγο και είπε: «Εγώ παρακολουθώ κάποια πράγματα στα sites και πιστεύω ότι βλέπω άλλη τηλεόραση. Πλέον έχω κάνει λίστα, λέω: γράφει στο τάδε site ο Κωνσταντινίδης, τον παρακολουθώ όλη τη σεζόν και είμαι σίγουρος ποια είναι η κολλητή του του μιλάει όλη μέρα στο τηλέφωνο, του στέλνει τούρτες, δεν ξέρω τι γίνεται».

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ