Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τι συμβαίνει με την υγεία της Κατερίνας Καινούργιου;

    Τι τρέχει με την ψυχολογία της Κατερίνας Καινούργιου;

    Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Super Κατερίνα», στον Alpha, κατέρρευσε on air χθες, βάζοντας τα κλάματα και φέρνοντας σε αμηχανία τους συνεργάτες της.

    KATKEN

    Συγκεκριμένα, η δημοφιλής παρουσιάστρια, επιστρέφοντας στο πλατό ύστερα από διαφημιστικό break, δεν μπόρεσε να κρύψει την πίεση που ένιωθε με αποτέλεσμα να κυλήσουν δάκρυα στα μάγουλά της, παρότι προσπάθησε να τα «πνίξει». Όπως εξήγησε, ζαλίστηκε και ένιωσε ανακατωσούρα, καθώς τις τελευταίες ημέρες έχει πιεστεί επαγγελματικά, χωρίς ωστόσο να επεκταθεί.

    katken 1

    Σημειώνεται ότι η Κατερίνα Καινούργιου το τελευταίο διάστημα έχει έρθει αντιμέτωπη με αρκετά περιστατικά έντασης στον πάνελ της εκπομπής της, με πιο πρόσφατο τον άνευ προηγουμένου καβγά ανάμεσα στην ίδια και στον Ανδρέα Μικρούτσικο, με αφορμή το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου.

    katken 5 Περνώντας ο καιρός, η παρουσιάστρια φαίνεται να δυσκολεύεται ολοένα πολύ να ελέγξει τα συναισθήματά της κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα», με συνέπεια συχνά να «την πιάνουν τα ψυχολογικά της», όπως έχει παραδεχτεί, όπως, λόγου χάρη, όταν είχε βάλει ξανά τα κλάματα με αφορμή την επιθυμία της να γίνει μητέρα. Το σίγουρο είναι πως δεν μπορεί να κρυφτεί από τους τηλεθεατές της.

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ