Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Καλή Καλό: Τι είχε πει στην  τελευταία της συνέντευξη για τα οστά του γιου της που βρέθηκαν στο σπίτι της

    Πέθανε τη Παρασκευή στα  98 της χρόνια η ηθοποιός και χορεύτρια της επιθεώρησης  Καλή Καλό. Στην τελευταία της συνέντευξη στο «Στούντιο 4» μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών όπου φιλοξενούνταν μιλούσε για σημαντικές στιγμές της ζωής της, αλλά και για τα οστά του γιου της που βρέθηκαν φυλαγμένα στο σπίτι της.

    Κάποια στιγμή, η σπιτονοικοκυρά του σπιτιού που έμενε η Καλή Καλό θέλησε μαζί με την οικονόμο της ηθοποιού να πακετάρουν τα αντικείμενά της, βρήκαν σε ένα από τα μπαούλα τα οστά του γιου της, τον οποίο είχε χάσει πριν από περίπου 40 χρόνια από έκρηξη. Τη συγκεκριμένη είδηση την είχε επιβεβαιώσει ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Καλή Καλό σήμερα ανέφερε τους λόγους που το έκανε:

    «Ήταν συναισθηματικοί οι λόγοι που το έκανα, δεν μπορούσα να σκέφτομαι ότι τα οστά του γιου μου θα είναι μαζί με τα άλλα ανακατεμένα. Είχε έρθει και η αστυνομία σπίτι μου και μου πήραν δείγμα για να δουν αν πραγματικά είναι δικά μου, του παιδιού μου. Δεν μπορώ να αισθανθώ ότι τα κόκκαλα του παιδιού μου είναι ανακατεμένα με άλλα. Θέλω να είναι ξεχωριστά.

    Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η κίνησή μου σχολιάστηκε αρνητικά. Υπάρχει κάποιο εμπόδιο; Όχι. Ο γιος μου είχε μανία με τη χημεία και αυτό του έκανε και καλό και κακό. Ένας μεγάλος καθηγητής τον πήρε για βοηθό όταν ήταν 18 ετών με αποτέλεσμα να κάνει αργότερα τα δικά του πειράματα. Εκεί, έχασε το χέρι του, τα μάτια του και 14 χρόνια αγωνιστήκαμε πολύ σε όλες τις πόλεις της Ευρώπης. Δεν το έχασα το παιδί μου, απόδειξη ότι φοράω πολύχρωμα ρούχα. Θέλω να φτάσω στα 126 χρόνια».

    Δυο μήνες πριν η τελευταία της συνέντευξη

    Πριν από 2 περίπου μήνες η ηθοποιός έδωσε την τελευταία της συνέντευξη στο ΕΡΤNews. Ερωτηθείσα για τις κάμερες και εάν τις αρέσουν ακόμη απάντησε: «Να σου πω σε ποιον δεν αρέσουν. Η κάμερα είναι πολύ ωραία γιατί σε φέρνει σε επαφή με τον έξω κόσμο και ο έξω κόσμος σε μαθαίνει ποιος είσαι». Ακολούθως για το Γηροκομείο και πως περνάει εκεί ανέφερε: «Εδώ στο γηροκομείο είναι ωραία τα πράγματα. Κοίτα στο γηροκομείο, εδώ εγώ ήρθα δυο τρεις μέρες τώρα. Λοιπόν, αυτές τις λίγες μέρες είναι πάρα πολύ ωραία και ωραίο φαγητό και σε περιποιούνται. Και να σου πω και αβαντάζ είναι το ότι όλα είναι έτοιμα. Δεν ετοιμάζεις τίποτα, δεν κουράζεσαι για τίποτα. Όλα στο πιάτο, όλα είναι έτοιμα».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ