Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Καταγγελία στον Talk Radio 98,9 για απάτη με εταιρεία που εκδίδει εγγυητικές επιταγές εκατομμυρίων ευρώ χωρίς αντίκρισμα

    Μεγάλη οικονομική καταστροφή υπέστη ο κ. Μανώλης, όπως κατήγγειλε στον Talk Radio 98,9 και τον Γιώργο Ευγενίδη, δήλωσε ότι  «εταιρία με έδρα τη Βουλγαρία και γραφεία στη Θεσσαλονίκη, εξέδωσε 3 εγγυητικές επιταγές των 435000 ευρώ με κατάθεση στην τράπεζα και ήταν όλες απάτη.»

    Εκτός αυτού του ποσού ο κύριος Μανώλης είχε περαιτέρω ζημιά 20 εκατομμυρίων ευρώ από το χαμένο εμπόρευμα με το οποίο θα προμήθευε μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ.

    Σε γνώση του έχει περιέλθει ότι η συγκεκριμένη εταιρεία έχει εξαπατήσει τουλάχιστον δύο ακόμα πολίτες και έχει ξεκινήσει ο έλεγχος, σε σχετική ερώτηση τόνισε πως ακόμα δεν έχει επικοινωνήσει με τα άλλα θύματα ωστόσο όταν ανοίξει ο δρόμος για τη δικαστική διερεύνηση της απάτης, θα επικοινωνήσει και με άλλα θύματα ώστε συντονισμένα να καταφέρουν την ταχύτερη εμπλοκή της δικαιοσύνης στην υπόθεση.

    Καταγγελία στον Talk Radio 98,9 για απάτη με εταιρεία που εκδίδει εγγυητικές επιταγές εκατομμυρίων ευρώ χωρίς αντίκρισμα

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ