Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
More

    Καταρρέουν τα σχέδια τους… – Σε δύσκολο γρίφο εξελίσσεται η πρωινή ζώνη του ΣΚ στον ΑΝΤ1



    Σε γρίφο για δύσκολους λύτες εξελίσσεται η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου για τον ΑΝΤ1, καθώς όλα βρίσκονται για την ώρα στον αέρα. Η αποχώρηση της Φαίης Μαυραγάνη από το κανάλι προκαλεί ένα ντόμινο εξελίξεων και βαθύ προβληματισμό, καθώς μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει λευκός καπνός.
    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Γιώργου Σκρομπόλα (zappit), ο ΑΝΤ1 προσανατολίζεται σε μια διευρυμένη ζώνη, 09:00 – 13:00, η οποία θα εμπεριέχει ενημέρωση και ψυχαγωγία. Αυτός ο συνδυασμός είναι που προκαλεί τα μεγάλα ζητήματα. Η Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται πως δεν επιθυμεί να κινηθεί σε πιο ενημερωτικά μονοπάτια, αλλά να παραμείνει καθαρά σε ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Από την άλλη, η Μαρία Αναστασοπούλου δεν σκέφτεται τίποτα διαφορετικό από ενημέρωση.
    Το κανάλι επεξεργάστηκε ακόμα και το σενάριο του να μοιραστεί η ζώνη ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Δηλαδή να αναλάβει η Μαρία Αναστασοπούλου το 09:00 – 11:00 και η Μπέττυ Μαγγίρα το 11:00 – 13:00. Ωστόσο, ούτε αυτό φαίνεται να προχωρά.
    Αντιθέτως, πυκνώνει η φημολογία πως η προσέγγιση που έχει γίνει από τον ΣΚΑΪ στη Μαρία Αναστασοπούλου έχει εξελιχθεί σε άτυπη συμφωνία και πως ενδεχομένως η δημοσιογράφος να κάνει τηλεοπτικό δίδυμο με τον Άρη Πορτοσάλτε την επόμενη σεζόν.
    Επιπλέον, οι σκέψεις και οι προτάσεις που έγιναν σε πρόσωπα εκτός ΑΝΤ1 για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου δεν ευοδώθηκαν και το θρίλερ αναμένεται να συνεχιστεί, τουλάχιστον για μερικές ημέρες ακόμα που ακολουθούν τα επόμενα ραντεβού του σταθμού με τις παρουσιάστριες.

    Source link

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ