Καθηγήτρια στο 3ο ΓΕΛ Αργυρούπολης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Καθηγήτρια στο 3ο ΓΕΛ Αργυρούπολης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Καθηγήτρια στο 3ο ΓΕΛ Αργυρούπολης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Καθηγήτρια στο 3ο ΓΕΛ Αργυρούπολης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

[ad id=”13289″]

«Έφαγα τρελή καζούρα σήμερα… Η πρώτη μέρα στο σχολείο πραγματικά ήταν…», δήλωσε με δυσαρέσκεια η παρουσιάστρια στο βίντεο που ανάρτησε στα Instagram Stories της

Μια νέα καριέρα φαίνεται πως ξεκινά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha, επέστρεψε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ώστε να τελειώσει τις σπουδές της στο Τμήμα Φιλολογίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας.

Όπως ενημέρωσε η ίδια τους διαδικτυακούς της φίλους, ήρθε η στιγμή της πρακτικής και θα πηγαίνει για μερικά πρωινά στο 3ο ΓΕΛ Αργυρούπολης. Εκεί η παρουσιάστρια θα διδάσκει τους μαθητές του σχολείου, έτσι ώστε να μυηθεί στους τρόπους διδασκαλίας, προκειμένου να πάρει το πτυχίο της, στην Φιλοσοφική Σχολή.

Το πρωί της Τετάρτης, η Κωνσταντίνα είχε το πρώτο της μάθημα, το οποίο μάλλον δεν πήγε και πολύ καλά, όπως ενημέρωσε η ίδια μέσα από τα social media.

«Έφαγα τρελή καζούρα σήμερα… Η πρώτη μέρα στο σχολείο πραγματικά ήταν…», δήλωσε με δυσαρέσκεια στο βίντεο και στις εικόνες που ανάρτησε στα Instagram Stories της.

[ad id=”6783″]

Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
Newsroom
Newsroomhttp://refreshnews.gr/
Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img