Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Χαρούμενος και ως Clicker θα ήταν ο Troy Baker στο τηλεοπτικό “The Last of Us”

    Χαρούμενος και ως Clicker θα ήταν ο Troy Baker στο τηλεοπτικό "The Last of Us"

    O Troy Baker είναι γνωστός στον κόσμο του “The Last of Us” έχοντας ενσαρκώσει τον Joel Miller στα βιντεοπαιχνίδια, αλλά με την δημιουργία της τηλεοπτικής μεταφοράς, η εμπλοκή του σε αυτήν δεν ήταν δεδομένη.

    Σύμφωνα με την συνέντευξη που έδωσε στο IGN, το ότι του ζητήθηκε να ενσαρκώσει τον James, ένα μέλος μιας ομάδας επιζώντων στο προτελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν ήταν “κάτι σαν έκπληξη”.

    “Αν υπήρχε ένας ρόλος για μένα να παίξω στην σειρά, τότε τέλεια, αλλά δεν ήταν καθοριστικό”, είπε. “Δεν ήταν κάτι εγγυημένο και δεν ήταν κάτι που αναζητούσα απαραίτητα. Ήταν κάτι σαν, ‘Αν πιστεύετε ότι υπάρχει ένα σημείο για μένα, τότε θα το κάνω με χαρά’. Θα ήμουν χαρούμενος αν απλά ήμουν ένας clicker”.

    Εν τέλη αποδείχτηκε ότι καλύτερα που του έδωσαν αυτόν τον ρόλο γιατί “θα γινόταν ένας κακός clicker”, ενώ χρειάστηκε κάποιο διάστημα για να θυμηθεί ποιος ακριβώς ήταν ο James. Άλλες φήμες τον ήθελαν να αναλαμβάνει τον ρόλο του David, αλλά κατά την γνώμη του, κάτι τέτοιο θα ήταν “πολύ κακόγουστο”.

    Μέσα από την ίδια συνέντευξη, ο ηθοποιός μίλησε για τον Pedro Pascal που έχει αναλάβει τον ρόλο του από τα βιντεοπαιχνίδια. Αρχικά είπε ότι ήθελε η παραγωγή να βρει κάποιον ηθοποιό που θα πρόσθετε κάτι στον ρόλο, κάτι που αυτός μπορεί τυχόν να είχε παραβλέψει, και όταν άκουσε το όνομα του ηθοποιού, χάρηκε πολύ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τώρα θα είναι “αλεξίσφαιροι”.

    “Την στιγμή που έμαθα ότι πήραν τον Pedro, σκέφτηκα, ‘Είμαστε αλεξίσφαιροι τώρα’. Λόγω, προφανώς, της καταγωγής του ως ηθοποιός είναι αδιάσειστος, αλλά και λόγο του ότι έχει αγκαλιάσει τον χαρακτήρα με χέρια γεμάτα αγάπη. Και δεν θα μπορούσα να φανταστώ πιο προσεκτικά χέρια για να είναι μέσα τους ο χαρακτήρας.

    Το ερχόμενο επεισόδιο θα είναι και το τελευταίο της σεζόν, με την Bella Ramsey να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι “θα διχάσει” τους fans. Όλα τα επεισόδια μπορούν να προβληθούν στην χώρα μας μέσω του Vodafone TV. Η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν και λέγεται ότι θα καλύπτει το δεύτερο βιντεοπαιχνίδι, “The Last of Us Part II” (review εδώ), που κυκλοφόρησε το 2020, ενώ έχει ήδη εισαχθεί ένας χαρακτήρας από αυτό.

    Ανυπομονείτε για το φινάλε; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ