Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Ο ιδανικός άνδρας είναι ο… ορφανός» – Τι είπε για την σχέση Καζαντζίδη και Σεβάς Χανούμ

    Καλεσμένη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε σήμερα (15/10) η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί και υποδύεται την Σεβάς Χανούμ.

    Κατά την διάρκεια της συνέντευξης η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μίλησε για την σχέση του Στέλιου Καζαντζίδη με την Σεβάς Χανούμ: «Η Σεβάς Χανούμ ήταν αρραβωνιαστικιά του Καζαντζίδη. Το αγόρι αυτό… Και το κλείνω εδώ. Την παίδεψε πολύ. Μαρτυράμε τα προσωπικά του, που βέβαια τα έβγαλε και αυτός στην φόρα. Πολλές γυναίκες, πολλές γυναίκες. Την Καιτούλα την Γκρέι την βασάνισε πολύ. Μετά από όλες αυτές ήταν με την Μαρινέλλα και ως εκ τούτου συνεχίστηκε η πορεία του. Αλλά θέλω να πω ήταν πολύ αισθηματίας και η μανούλα από δίπλα η Γεσθημανή, δεν τον άφηνε να στεριώσει γυναίκα, τον έπαιρνε, έφευγε».

    Στη συνέχεια η ηθοποιός εξήγησε ότι: «Εγώ είπα, ο ιδανικός άνδρας είναι ορφανός. Μου έτυχε και με μάνα, γι’ αυτό το λέω. Υπάρχουν και οι πεθερές που είναι πάρα πολύ καλές, που είναι σαν μάνες σου. Υπάρχουν και κάποιες που το αγόρι τους δεν θέλουν να το πάρει καμία. Δεν γίνεται κάποια θα τον πάρει».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ