Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Οι φωτογραφίες είναι του 2013 – Τι απαντά στις κατηγορίες για τα φρουτάκια

    Απάντηση στις κατηγορίες ότι μεγάλο μέρος των χρημάτων που προορίζονταν για την οργάνωση «Άλλος Άνθρωπος – Κοινωνική Κουζίνα» τα… έπαιζε σε φρουτάκια έδωσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

    Όπως είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1, «περιμένουμε τον εισαγγελέα… Πολλοί και διάφοροι βιάστηκαν πολύ», ενώ πρόσθεσε ότι είναι αρκετοί αυτοί που πηγαίνουν στην Κοινωνική Κουζίνα αλλά θα ήταν περισσότεροι εάν δεν υπήρχαν οι ανώνυμες καταγγελίες.

    «Περιμένουμε τον εισαγγελέα, με κατηγόρησαν για εγκληματική οργάνωση, με κατηγόρησαν για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, περιμένουμε τον εισαγγελέα» είπε ο κ. Πολυχρονόπουλος.

    Προανήγγειλε έτσι ότι θα προβεί σε μηνύσεις εναντίον όσων έχουν μιλήσει δημοσίως για εκείνον.

    Σχετικά με τις φωτογραφίες που τον δείχνουν να παίζει φρουτάκια, ο κ. Πολυχρονόπουλος υποστήριξε: «Ποιες φωτογραφίες; Του 2013; Κοίτα πώς είμαι… Είδες στις φωτογραφίες πώς φαίνομαι; Και η φωτογραφία είναι παράνομη. Δεν με κατηγόρησε κάποιος και με ποιο δικαίωμα φωτογραφία δική μου από το 2013- 2014 γι’ αυτό το πράγμα… Προσωπική μου ζωή… Την έβγαλαν».

    Ο κ. Πολυχρονόπουλος τόνισε ακόμη ότι «όταν έχεις ανάγκη από 2.500 ευρώ μετρητά και μπορείς και παίρνεις μόνο 900 θα ψάξεις να βρεις τρόπο για να καλύψεις τις ανάγκες του «Ανθρώπου».

    Σε ερώτηση εάν είναι κερδισμένος ή χαμένος, ο ίδιος απάντησε ότι «είμαι εκατομμυριούχος, δεν έχω τίποτα και έχω τα πάντα. Το λέω πολλές φορές».

    Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ