Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Κοντά στον ΣΚΑΙ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου…

    Η αποχή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από την τηλεόραση τη φετινή σεζόν μόνο καλό της έκανε αφού όπως μας πληροφόρησε μέσα από τα social media της έκανε ταξίδια σε μέρη ξωτικά και φόρτισε της μπαταρίες της για ένα δυναμικό comeback την επόμενη σεζόν.

    Το όνομά της που έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό τηλεοπτικά μέσα από το GNTM εδώ και αρκετό καιρό ακούγεται για διάφορα project.

    Ένα από αυτά αφορούσε τον ΑΝΤ1 και μια εκπομπή που ήθελαν να κάνει μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου. Ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν προχώρησε.

    Τις τελευταίες μέρες όμως το όνομα της Ηλιάνας ακούγεται έντονα σε συσκέψεις σε ένα άλλο κανάλι, αυτό του Φαλήρου. Ναι, στον ΣΚΑΪ πιστεύουν πως η παρουσιάστρια και μοντέλο μπορεί να υπηρετήσει μια ψυχαγωγική εκπομπή όπως αυτή στη ζώνη του Σαββατοκύριακου μια ζώνη πολύπαθη που μέχρι στιγμής δεν έχει κατορθώσει να φέρει τα προσδοκώμενα.

    Εκτός από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, βέβαια, για την ίδια ζώνη έχει ακουστεί και η Αθηνά Οικονομάκου.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως εδώ και πολύ καιρό σας έχουμε γράψει, στον ΣΚΑΪ αναζητούν νέα πρόσωπα για την ψυχαγωγία αφού εκτός από τον Νίκο Μουτσινά και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όλοι οι άλλοι με τη λήξη της σεζόν θα αποχαιρετήσουν το Φαληρικό Δέλτα.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ