Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Ο 51χρονος Βασίλης Κοντοζαμάνης παντρεύτηκε την κατά πολύ νεότερή του Νατάσα Φραγκουδάκη

    Άλλους τους έφαγαν οι ρούγες για να μαζέψουν ψηφοφόρους και εκείνον ο… έρωτας!

    • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

    O λόγος για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, που στάθηκε γαμπρός στο πλευρό τής κατά πολύ νεότερής του νύφης!

    Γάμοι και χαρές, λοιπόν, για τον «σπασίκλα της πανδημίας» (δεν τον λέμε εμείς έτσι, προς Θεού, αλλά κάποιοι πικρόχολοι χρήστες του twitter), που έγινε ευρέως γνωστός από τις τηλεοπτικές ανακοινώσεις του την εποχή των μέτρων κατά του Covid-19, και που παντρεύτηκε στα 51 του, λίγες ημέρες προτού ανοίξουν οι κάλπες, την καλλονή Νατάσα Φραγκουδάκη, με κουμπάρο τον Μάκη Βορίδη!

    gamos kontozamani2306
    Οι νεόνυμφοι σε πελάγη ευτυχίας

    Ο κουμπάρος, άλλωστε, ήταν εκείνος που είχε προαναγγείλει τα ευχάριστα τον περασμένο Δεκέμβριο, μιλώντας σε εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ (Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης) της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρεια Κυνουρία, συγκεκριμένα στο Αστρος, που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του γαμπρού!

    Ο πρώην αναπληρωτής, που έχει αναλάβει, μάλιστα, επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της Ν.Δ. για τα θέματα υγείας, αντί να «ξημεροβραδιάζεται» στην Πειραιώς, έτρεχε για τον γάμο του, επισφραγίζοντας έτσι το τριετές love story τού μέχρι πρότινος φανατικού εργένη με την κούκλα ομογενή από τον Καναδά!

    Βροχή οι καρδούλες

    Μάλιστα, ο περιχαρής γαμπρός ανέβασε και δύο αρτιστίκ ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το μυστήριο στα social media! Και μπορεί οι ιντερνετικοί φίλοι του να μην μπορούσαν να του ρίξουν ρύζι, όμως οι καρδούλες και τα likes έπεφταν βροχή, με κάποιους να σχολιάζουν πόσο τυχερός είναι!

    gamos kontozamani23061

    Το ζευγάρι «τα έσπασε» μετά τον γάμο στο απόλυτο σύμβολο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στο ελίτ στέκι Island, ενώ πληροφορίες λένε ότι θα ακολουθήσει μετά τις εκλογές after wedding party «αλά ελληνικά», για τη… μεσαία τάξη, στην πατρίδα του γαμπρού, στο Αστρος Κυνουρίας.Λιτά, σταθερά, μπροστά δηλαδή!

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ