Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Ο Νίκος Κουρής παραμένει τρελά ερωτευμένος με τη σύζυγό του: «Υπάρχει ακόμη καρδιοχτύπι»

    Ο Νίκος Κουρής με αφορμή την πρεμιέρα της νέας κωμικής σειράς του Star «IQ 160» που πρωταγωνιστεί μαζί με την Σμαράγδα Καρύδη, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

    kouris

    Ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε την πρόσφατη συνέντευξη της συζύγου του Έλενας Τοπαλίδου στο «Στούντιο 4» η οποία είχε εξομολογηθεί ότι: «Είναι μια σχέση έντονη, γενικότερα, με χτυποκάρδι, ερωτικό. Υπάρχουν αντιστάσεις, τραβήγματα των χαλιών. Δεν είναι κουραστικό, είναι σαν ωραίο σενάριο, το ζούμε. Ο Νίκος έχει πολύ χιούμορ, γελάω πολύ μαζί του. Ξεφτιλίζει τα πράγματα και ο Πέτρος (ο γιος μας) είναι πολύ καλός, δεν μπορεί να σταθεί σε χλωρό κλαρί. Δεν μπορείς να θυμώσεις, μόνο να γελάσεις με τον εαυτό σου.

    kouris4

    Όλη μέρα με κοροϊδεύει, πώς περπατάω, πώς στέκομαι… Ποτέ δεν με έχει επηρεάσει όσα λένε για εμάς. Ούτε ανασφάλεια μου δημιούργησε, μόνο μια στιγμιαία πίκρα. Είναι κουταμάρα και μισή το τι λέγεται για εμένα και τον Νίκο. Μια μιζέρια…».

    kouris3

    «Άμα δεν εκφραστεί και η σύζυγός μου με καλά λόγια για μένα, ποιος άλλος; Υπάρχει ακόμη καρδιοχτύπι για τη γυναίκα μου» είπε ο Νίκος Κουρής.

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ