Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Ξεπούλησαν τα… κιτς παπούτσια του Ντόναλντ Τραμπ – Πόσο κοστίζουν

    Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την επίσημη παρουσίαση τους, που έγινε σε ένα λαμπερό σόου στη Φιλαδέλφεια, ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ έβαλε την υπογραφή του σε δέκα ζευγάρια Never Surrender, τα οποία πουλήθηκαν στην ιλιγγιώδη τιμή των 9.000 δολαρίων!

    «Αυτό είναι κάτι για το οποίο μιλάω εδώ και 12 με 13 χρόνια, και νομίζω ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Τραμπ στην επίσημη παρουσίαση των παπουτσιών.

    Τι αναφέρει στην ιστοσελίδα

    Ο πρώην πρόεδρος πωλεί επίσης δύο εκδόσεις αθλητικών παπουτσιών που έχουν στα πλάγια το «T» και το «45» για 199 δολάρια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα. Επιπλέον στην ίδια ιστοσελίδα μπορεί κανείς να βρει την κολόνια και το άρωμα που λανσάρει επίσης ο πρώην αμερικανός πρόεδρος και πωλούνται προς 99 δολάρια το καθένα.

    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, τα προϊόντα είναι «εμπορικά σήματα της CIC Ventures LLC. Τα Trump Sneakers δεν σχεδιάζονται, κατασκευάζονται, διανέμονται ή πωλούνται από τον Donald J. Trump, την Trump Organization ή οποιαδήποτε από τις αντίστοιχες θυγατρικές ή εντολοδόχους τους. Η 45Footwear, LLC χρησιμοποιεί το όνομα, την εικόνα και το ομοίωμα του Trump βάσει συμφωνίας άδειας χρήσης».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ