Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Λεπτομέρειες του νέου prequel του GoT αποκάλυψε ο George R.R. Martin

    Λεπτομέρειες του νέου prequel του GoT αποκάλυψε ο George R.R. Martin

    Ο George R.R. Martin αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας περισσότερες λεπτομέρειες για την επερχόμενη νέα prequel σειρά του “Game of Thrones”, που φέρει τον προσωρινό τίτλο “A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight”.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμά του στο blog του, ο τίτλος της σειράς δεν θα είναι “Dunk and Egg”, όπως πολλοί υποθέτουν, καθώς αυτό “ακούγεται σαν sitcom. “Laverne & Shirley”. “Abbott & Costello”. “Beavis & Butthead”. Οπότε όχι. Θέλουμε την λέξη ‘ιππότης’ στον τίτλος. Ο τίτλος του ιππότη και ο ιπποτισμός είναι το κέντρο του θέματος των ιστοριών”.

    Η σειρά θα βασίζεται στο “Tales of Dunk and Egg” που ακολουθεί τον Ser Duncan the Tall και τον Aegon V Targaryen 90 χρόνια πριν τα γεγονότα της κύριας σειράς. Το μυθιστόρημα γράφτηκε από τον George R.R. Martin και εκδόθηκε σε τρία διαφορετικά μέρη, τα “Hedge Knight” (1998), “The Sworn Sword” (2003) και “The Mystery Knight” (2010), ενώ το 2015 επαναδημοσιεύτηκε ως ένας τόμος με τον τίτλο “A Knight of the Seven Kingdoms”.

    Κατά πως φαίνεται, “το HBO έχει δώσει το πράσινο φως για να γυριστεί όλη η πρώτη σεζόν (όχι μόνο το πιλοτικό επεισόδιο), που θα είναι πιθανόν έξι επεισόδια…αν και ακόμα δεν είναι σίγουρο, και θα το σκεφτούν αργότερα μέσα στην διαδικασία”, είπε ο Martin

    Η πρώτη σεζόν θα μεταφέρει τα γεγονότα του “The Hedge Knight”, το οποίο εξιστορεί τα γεγονότα που οδήγησαν στην γνωριμία των Dunk και Egg κατά την διάρκεια του τουρνουά στο Ashford Meadow. Το πιλοτικό επεισόδιο έχει γραφτεί από τον Ira Parker, που έγραψε και το τέταρτο επεισόδιο του “House of the Dragon”, με τον τίτλο “King of the Narrow Sea”. Ο Martin και ο showrunner της εν λόγω σειρά, Ryan Condal, θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί. Πιθανές μελλοντικές σεζόν της σειράς θα μεταφέρουν τα άλλα μέρη του βιβλίου, ενώ αν η επιτυχία της είναι τέτοια που χρειαστούν περισσότερες σεζόν, τότε ο Martin έχει ήδη σκεφτεί περισσότερες νουβέλες. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι είναι προγραμματισμένο και το τέταρτο μέρος του “A Knight of the Seven Kingdoms”, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας.

    Υπάρχουν… περισσότερες τις οποίες είχα σκεφτεί κάποτε”, παραδέχτηκε ο Martin. “Υπάρχει το ‘The Village Hero’ και η ιστορία του Winterfell, μία με τις She-Wolves, και ίσως πρέπει να γράψω την Dornish περιπέτεια και να την στριμώξω ανάμεσα στα ‘The Hedge Knight’ και ‘The Sworn Sword’ και μετά από αυτές υπάρχουν…περισσότερες. Πρέπει να τελειώσω το ‘The Winds of Winter’, και μετά να κάνω είτε το ‘A Dream of Spring’ ή τον δεύτερο τόμο του ‘Fire & Blood’, και να βάλω και ένα νέο ‘Dunk & Egg’ ανάμεσα σε αυτά στον άφθονο ελεύθερο χρόνο μου… και αυτό θα με κρατήσει πριν τον Ira και την εύθυμη ομάδα του… για λίγα παραπάνω χρόνια”.

    Η σειρά επιβεβαιώθηκε από το ΗΒΟ πριν από λίγες ημέρες, αν και πρώτες φήμες γι’αυτήν είχαμε μάθει από το 2021. Αυτό δεν είναι το μόνο prequel που βλέπουμε στο κανάλι, καθώς το “House of the Dragon” σημείωσε μεγάλη επιτυχία, φέρνοντας το δεύτερο μεγαλύτερο φινάλε της συνδρομητικής. Ξέραμε ήδη ότι η καλή του απόδοση ίσως οδηγούσε σε περισσότερα spin-off, ενώ η ανανέωσή του ήρθε τον Αύγουστο που μας πέρασε. Η δεύτερη σεζόν θα φέρει οχτώ επεισόδια και η πρεμιέρα μάλλον θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2024. Διαβάστε το review μας και ρίξτε μια ματιά σε οχτώ σειρές για να δείτε μετά το “House of the Dragon”, εκτός – φυσικά – του “Game of Thrones”.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Μάρτιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ