Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τρεις σεζόν στοχεύει το “Knight of the Seven Kingdoms: Hedge Knight”

    Τρεις σεζόν στοχεύει το "Knight of the Seven Kingdoms: Hedge Knight"

    Η στέλεχος του HBO, Francesca Orsi, έδωσε μια συνέντευξη στο Deadline, αποκαλύπτοντας ότι το επερχόμενο spin-off του “Game of Thrones”, “A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight”, στοχεύει να πει την ιστορία του σε διάστημα τριών σεζόν.

    Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, κάθε σεζόν θα φέρει και από μια νουβέλα. Να υπενθυμίσουμε ότι το μυθιστόρημα γράφτηκε από τον George R.R. Martin και εκδόθηκε σε τρία διαφορετικά μέρη, τα “Hedge Knight” (1998), “The Sworn Sword” (2003) και “The Mystery Knight” (2010), ενώ το 2015 επαναδημοσιεύτηκε ως ένας τόμος με τον τίτλο “A Knight of the Seven Kingdoms”. Οι fans αναμένουν επίσης και το τέταρτο μέρος, το οποίο όμως δεν έχει ανακοινώσει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας.

    “Φυσικά, θα θέλαμε περισσότερο πέρα απο αυτό, και ο George συνεχίζει να σκέφτεται την επόμενη νουβέλα που θέλει ακόμα να γράψει, αλλά σε αυτό το σημείο, έχουμε το βλέμμα μας στις τρεις σεζόν που θα χαρτογραφήσουν κάθε βιβλίο, κάθε νουβέλα”, είπε.

    Η σειρά πρωτοανακοινώθηκε το 2021, με τον Steve Conrad να αναλαμβάνει το σενάριο και την εκτελεστική παραγωγή. Ίδια θέση θα κατέχει και ο Martin, ενώ η Ira Parker θα είναι συν-εκτελεστική παραγωγός. Εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι κι οι Ryan Condal και Vince Gerardis. Το HBO παρήγειλε την πρώτη σεζόν της σειράς τον Απρίλιο που μας πέρασε, ενώ πριν από λίγες μέρες μάθαμε ότι η παραγωγή σταμάτησε λόγω της απεργίας του Σωματείου των Σεναριογράφων.

    Παρά το ότι δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση ακομα, η Orsi παραμένει αισιόδοξη και σημειώνει τη διαφορετικότητα αυτής της σειράς με τις προηγούμενες.

    “Το σχέδιο είναι περισσότερο δημιουργικό και υπάρχει περισσότερη λογική από πίσω και έχει μικρότερο καμβά, υπάρχει μια οικειότητα στον οπτικό καμβά που μας επιτρέπει να παράγουμε τη σειρά γρηγορότερα από το ‘House of the Dragon’ που πρέπει να μεταμορφωθεί, επειδή έχει τόσο πολύ VFX”, εξήγησε.

    “Έναν αιώνα πριν τα γεγονότα του ‘Game of Thrones’, δύο αταίριαστοι ήρωες περιφέρθηκαν στο Westeros… ένας νεαρός, αφελής, αλλά θαρραλέος ιππότης, ο Ser Duncan the Tall, και ο μικροκαμωμένος ακόλουθός του, ο Egg. Σε μια εποχή που η γενιά των Targaryen κρατάει ακόμα τον Iron Throne και η μνήμη του τελευταίου δράκου δεν έχει περάσει ακόμα από τους ζωντανούς, μεγάλες μοίρες, δυνατοί εχθροί και επικίνδυνα κατορθώματα περιμένουν αυτούς τους απίθανους και ασύγκριτους φίλους”, λέει η επίσημη σύνοψη της σειράς.

    Άγνωστο παραμένει το πότε θα δούμε το “A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight” και από πόσες σεζόν θα αποτελείται τελικά.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ