Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Λογότυπο και επίσημο όνομα αποκτά το spin-off του “The Walking Dead” με τους Rick και Michonne

    Λογότυπο και επίσημο όνομα αποκτά το spin-off του "The Walking Dead" με τους Rick και Michonne

    Το spin-off του “The Walking Dead” με τους Rick και Michonne απέκτησε επίσημο όνομα και λογότυπο.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση στο Twitter, η σειρά θα λέγεται “The Walking Dead: Rick & Michonne”, θα φέρει έξι επεισόδια και έρχεται να αντικαταστήσει τις ανακοινωμένες ταινίες του χαρακτήρα. Το project θα έρθει μέσα στο επόμενο έτος – το 2024 δηλαδή – και θα συνεχίζει το ταξίδι και τη ρομαντική ιστορία των Rick Grimes (Andrew Lincoln) και Michonne (Danai Gurira).

    Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: “Η ρομαντική ιστορία των Rick Grimes και Michonne άλλαξε από τον αλλαγμένο κόσμο. Χωρισμένοι από την απόσταση. Από μια ασταμάτητη δύναμη. Μπορούν να βρουν ο ένας τον άλλον, αλλά και τους εαυτούς τους σε έναν τόπο και μια κατάσταση που δεν έχουν βιώσει ποτέ πριν;”

    Δείτε το παρακάτω:

    Τελευταία φορά που είδαμε τους χαρακτήρες ήταν στο “The Walking Dead”, όπου ο Rick θυσιάστηκε και ανατίναξε μια γέφυρα με σκοπό να σώσει τους φίλους και την οικογένειά του από μια ορδή από ζόμπι. Ωστόσο, το στρατιωτικό ύφος της γραμματοσειράς του λογότυπου έχει βάλει τους fans σε υποψίες ότι θα δούμε και την Civic Republic Military, η οποία είναι και αυτή που ευθύνεται για την αποχώρηση του Rick από τη σειρά κατά τη διάρκεια της ένατης σεζόν. Αλλά δεν ήταν κάποια διάσωση, καθώς ο χαρακτήρας έγινε αντάλλαγμα για την έμπορο λευκής σαρκός, Jadis/Anne (Pollyanna McIntosh”. Ο επίλογος στο φινάλε στη σειράς έδειξε τον Rick να προσπαθεί να δραπετεύσει από την ενισχυμένη, μεταποκαλυπτική εκδοχή της Φιλαδέλφειας και την Michonne να μαθαίνει ότι ο αγαπημένος της ζει ακόμα.

    Εκτός των προαναφερθέντων, θα δούμε και τους McIntosh και Lesley-Ann Brandt. Το πρώτο επεισόδιο θα σκηνοθετηθεί από τις Amber Templemore-Finlayson και Katie Ellwood, ή όπως είναι γνωστές Bert and Bertie. Τόσο αυτή η σειρά, όσο και οι “The Walking Dead: Dead City” και “The Walking Dead: Daryl Dixon” θα είναι διαθέσιμες για προβολή μέσω του CosmoteTV.

    Aνυπομονείτε για το “The Walking Dead: Rick & Michonne”; Πείτε μας στα σχόλια.

    Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX