Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
More

  Μαίρη Μηλιαρέση: Το σχόλιο που την έχει ενοχλήσει και η απάντησή της – «Εγώ δεν έκανα τηλεόραση για να γίνω διάσημη»

  Για τα σχόλια που ακούστηκαν σε σχέση με τις τελευταίες εμφανίσεις της στην τηλεόραση και για τον στόχο που είχε όταν ξεκίνησε την καριέρα της στον χώρο των media, μίλησε η Μαίρη Μηλιαρέση σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν.

  Βγάλατε χρήματα τότε;

  Τα λεφτά που έβγαλα, ήταν μόνο αυτά τα 3-4 χρόνια που έκανα το «Ρουκ-Ζουκ». Μετά και τα δυο χρόνια τα τελευταία που έκανα τα εμπορικά, πήγαιναν καλά.

  Δεν σας ενόχλησαν κάποια σχόλια που ακούστηκαν;

  Ότι πού κατάντησε η Μηλιαρέση. Εγώ δεν έκανα τηλεόραση για να γίνω διάσημη, ούτε για να αποκτήσω αυτοεκτίμηση. Την είχα από πριν. Για μένα είναι απλώς δουλειά.

  Πήραν ποτέ τα μυαλά σας αέρα, λόγω της επιτυχίας;

  Όχι (γέλια). Ξεκίνησα από πάρα πολύ μικρή ηλικία και όλο αυτό έγινε πολύ σταδιακά. Αυτοί που παίρνουν τα μυαλά τους αέρα, είναι τα άτομα που από το πουθενά ξαφνικά γίνονται αναγνωρίσιμα και έτσι αλλάζει το είναι τους. Νιώθουν ότι κάνουν κάτι σημαντικό. Εγώ δεν ένιωσα ποτέ ότι κάνω κάτι σημαντικό, ήταν η δουλειά μου, έτσι το έβλεπα. Ο στόχος μου ήταν να δουλεύω, να περνάω καλά και έτσι ότι με αναγνωρίζουν μέχρι σήμερα στον δρόμο, το θεωρώ πολύ θετικό. Ούτε χρειάστηκε ποτέ να κάνω κάτι στη ζωή μου που χρειάστηκε να κρυφτώ για να με ενοχλήσει η αναγνωρισιμότητά μου.

   

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ