Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Μαke a wish: Κάθε ήρωας έχει μια Οδύσσεια, αλλά και μια ευχή: την Ιθάκη του

    Για 2η συνεχή χρονιά, ο ετήσιος εικονικός περίπατος  του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) θα λάβει χώρα μέσω ενός online διαδραστικού χάρτη. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δωρίσουν ποσά από 5 ευρώ για 25 από τις 200 και πλέον ευχές παιδιών που βρίσκονται σε αναμονή, ενώ την ίδια στιγμή μεγάλη εταιρεία καλλυντικών (L’Oreal Hellas) θα διπλασιάζει τις δωρεές αυτές. Υπενθυμίζουμε ότι ο οργανισμός εκπληρώνει ευχές παιδιών 3-18 ετών, τα οποία πάσχουν από κάποια σοβαρή ασθένεια. Δεν είναι απλά μια ευχή, είναι δύναμη να πιστέψουν ότι όλα μπορούν να συμβούν, ακόμη το απίστευτο: να γίνουν καλά!

    Η διαδικασία είναι απλή:

    • Κάνω μια δωρεά με πιστωτική ή χρεωστική στο donate.makeawish.gr
    • Κάθε δωρεά που κάνω, διπλασιάζεται από μεγάλη εταιρεία καλλυντικών (L’Oreal Hellas)
    • Βηματίζω εικονικά και στον χάρτης του περίπατου ανακαλύπτω διάφορα στοιχεία: τα βήματα μου, συγκεκριμένες ευχές παιδιών και το όνειρό τους, καθώς και σημεία ορόσημα για κάθε πόλη – στάση!

    Η διαδρομή ξεκινάει 27/4 από την Βόρειο-Ανατολική  Ελλάδα και συγκεκριμένα την Αλεξανδρούπολη, έχει ενδιάμεσες στάσεις στην Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Κοζάνη και συνεχίζει τη διαδρομή της προς την Κεντρική Ελλάδα και τα νησιά για να κορυφωθεί στην Ιθάκη.

    Οι ευχές για τις οποίες συγκεντρώνονται χρήματα για τη Β. Ελλάδα είναι οι εξής ανά πόλη:

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
    Εύχομαι να αποκτήσω ένα καινούριο δωμάτιο – Νεφέλη, 7, υδροκέφαλος

    Η Νεφέλη μας είναι πολύ κοινωνική και της αρέσει η μουσική και ο χορός. Ενθουσιάζεται με τα πάντα ! Εκμυστηρεύτηκε στις νεράιδες ότι έχει ανάγκη   ένα δικό της δωμάτιο… Έναν όμορφο χώρο για να διαβάζει και να παίζει. Έχει ονειρευτεί ένα κρεβάτι στο οποίο θα ανεβαίνει με σκάλα και από κάτω θα είναι το γραφείο της. Θέλει το δωμάτιο να είναι στα χρώματα της ελληνικής σημαίας, μπλε και άσπρο, και φυσικά να έχει ντουλάπα για να βάζει τα ρούχα, τα κοσμήματα και τα καλλυντικά της!

    ΞΑΝΘΗ
    Εύχομαι να αποκτήσω έναν υπολογιστή Gaming – Κωνσταντίνος, 10, κυστική ίνωση

    Ο Κωνσταντίνος είναι ένας αξιαγάπητος 10χρονος, καθώς ο ενθουσιασμός του με τα πιο απλά πράγματα και η προθυμία του να βοηθήσει όπου χρειαστεί είναι αξιοθαύμαστα. Ευχήθηκε να αποκτήσει έναν υπολογιστή Gaming για να παίζει τα αγαπημένα του παιχνίδια και φυσικά να μελετά τα μαθήματά του.

    ΚΑΒΑΛΑ
    Εύχομαι να συναντήσω την Ελένη Φουρέιρα – Φωτεινή, 12

    Η Φωτεινή είναι ένα έξυπνο, όμορφο και δραστήριο κορίτσι. Όνειρό της είναι «από παλιά» όπως λέει, να συναντήσει την Ελένη Φουρέιρα. Θέλει πάρα πολύ να την δει από κοντά και να περάσουν χρόνο μαζί, να την ρωτήσει πολλά πράγματα, να πάρει αυτόγραφο και να βγάλουν φωτογραφίες!

    ΔΡΑΜΑ
    Εύχομαι να αποκτήσω ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας – Βασιλική, 16

    Η Βασιλική είναι ένα γλυκό και χαμογελαστό κορίτσι που αγαπά τον χορό, τον αθλητισμό και τις βόλτες με τις φίλες της. Είναι ιδιαίτερα κοινωνική και της αρέσει να ταξιδεύει και να δοκιμάζει καινούριες εμπειρίες, πάντα με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Δε θέλει να χάνει «καρέ» από τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής της και έτσι εύχεται να αποκτήσει ένα κινητό με την καλύτερη κάμερα!

    ΣΕΡΡΕΣ
    Εύχομαι να αποκτήσω ένα δωμάτιο με μονόκερους – Δέσποινα, 6, εγκεφαλική παράλυση

    Μας έδωσε την εντύπωση πως ζει σε έναν δικό της παραμυθένιο κόσμο με νεράιδες, μονόκερους και με τον super ήρωά της και δίδυμο αδερφό της, τον Γιάννη. Λατρεύει τα παιχνίδια και ενθουσιάζεται με τους μονόκερους. Έτσι, θα ήθελε οι νεράιδές της να της φτιάξουν ένα παραμυθένιο δωμάτιο στα αγαπημένα της χρώματα, μωβ και ροζ, με μονόκερους. Εκεί μέσα η κάθε μέρα της θα είναι σαν παραμύθι.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Εύχομαι να αποκτήσω ένα δωμάτιο με θέμα το ποδόσφαιρο – Παναγιώτης, 6, υδροκέφαλος

    Ο Παναγιώτης είναι ένα δραστήριο αγοράκι που του αρέσει πολύ να παίζει μπάλα, αλλά και με τα αυτοκίνητά του. Ευχήθηκε στις νεράιδές του να αλλάξουν το δωμάτιο του και το θέμα του να είναι η αγαπημένη του δραστηριότητα: το ποδόσφαιρο. Θέλει να αποκτήσει τον δικό του ασφαλή χώρο και μαζί με τον αδερφό του να παίζουν όλη μέρα.

    ΒΕΡΟΙΑ
    Εύχομαι να αποκτήσω ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο – Γιάννης, 6, οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία

    Ο Γιάννης είναι μόλις 6 χρονών και ένας σπουδαίος super ήρωας! Είναι μεγάλη μας τιμή που τον γνωρίσαμε από κοντά και μας επέτρεψε να μάθουμε με κάθε λεπτομέρεια τις πιο σημαντικές του σκέψεις και τα όνειρά του. Για να τα πραγματοποιήσει ,πρέπει να εκπαιδευτεί! Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από την εξάσκηση σε ένα δικό του ηλεκτρικό ποδήλατο!

    ΚΟΖΑΝΗ
    Εύχομαι να ζήσω μια εμπειρία Harry Potter – Ελπίδα, 10, λευχαιμία

    Αν και η διάγνωση της ασθένειάς της ήταν πρόσφατη, η επιθυμία της είναι τόσο μεγάλη που είναι αποφασισμένη να περιμένει όσο χρειαστεί! Λάτρης του Χάρι Πότερ και του μαγικού κόσμου στον οποίο ζει, ζήτησε από τις νεράιδές της να πάει στην Warner Bros όπου βρίσκεται ο χώρος γυρισμάτων της πολυαγαπημένης της ταινίας.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ