Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πιστοποιημένο σεμινάριο “BARISTA & Coffee Seminar” που διοργάνωσε το ΙΕΚ VOLTEROS

    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πιστοποιημένο σεμινάριο “BARISTA & Coffee Seminar” – ΕΠΙΠΕΔΟ1 ( LEVEL 1 ) που διοργάνωσε το ΙΕΚ VOLTEROS σε νεοεισερχόμενους επαγγελματίες στον χώρο του καφέ.

    Στο room της Buondi στo Bατερό Κοζάνη , τηρώντας όλα τα μέτρα για την προστασία της υγείας και ασφάλειας των καταρτιζομένων, πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο σεμινάριο επαγγελματιών «Barista» του ΙΕΚ VOLTEROS.

    Στόχος του σεμιναρίου είναι η κατάρτιση, ατόμων που ενδιαφέρονται, στην τέχνη του καφέ…

    Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε νεοεισερχόμενους στον χώρο του καφέ – μπάρ και της καφετέριας, αλλά και σε σπουδαστές και αποφοίτους τουριστικών σχολών που θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν νέες δεξιότητες προκειμένου να μπορέσουν να εργαστούν αποτελεσματικά στον χώρο αυτό.

    Τα μαθήματα παραδίδονται  από πιστοποιημένους Baristi. To σεμινάριο ολοκληρώνεται στον ίδιο χώρο και η εξέταση για την απόκτηση πιστοποίησης διαρκεί μία ημέρα με εξέταση τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

    Το σεμινάριο  γίνεται με τη συνεργασία της εταιρείας Boundi και του αντιπροσώπου της την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας κ. Νέστορα.

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

    1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.
    (για τη φόρμα επικοινωνίας πατήστε ΕΔΩ)

    2) Καλέστε στο 6982097664 – 24610 28197, Δευτέρα ως Κυριακή 09:00-21:00.

    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πιστοποιημένο σεμινάριο “BARISTA & Coffee Seminar” που διοργάνωσε το ΙΕΚ VOLTEROS Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πιστοποιημένο σεμινάριο “BARISTA & Coffee Seminar” που διοργάνωσε το ΙΕΚ VOLTEROS Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πιστοποιημένο σεμινάριο “BARISTA & Coffee Seminar” που διοργάνωσε το ΙΕΚ VOLTEROS

    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πιστοποιημένο σεμινάριο “BARISTA & Coffee Seminar” που διοργάνωσε το ΙΕΚ VOLTEROS Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πιστοποιημένο σεμινάριο “BARISTA & Coffee Seminar” που διοργάνωσε το ΙΕΚ VOLTEROS Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πιστοποιημένο σεμινάριο “BARISTA & Coffee Seminar” που διοργάνωσε το ΙΕΚ VOLTEROS Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πιστοποιημένο σεμινάριο “BARISTA & Coffee Seminar” που διοργάνωσε το ΙΕΚ VOLTEROS Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πιστοποιημένο σεμινάριο “BARISTA & Coffee Seminar” που διοργάνωσε το ΙΕΚ VOLTEROS Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πιστοποιημένο σεμινάριο “BARISTA & Coffee Seminar” που διοργάνωσε το ΙΕΚ VOLTEROS

    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πιστοποιημένο σεμινάριο “BARISTA & Coffee Seminar” που διοργάνωσε το ΙΕΚ VOLTEROS BARISTA & Coffee Seminar

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ