Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Με την όγδοη σεζόν θα τελειώσει το Élite

    Με την όγδοη σεζόν θα τελειώσει το Élite

    Μια μέρα μετά την εμφάνιση του trailer για την έβδομη σεζόν του “Élite”, το Netflix ανακοίνωσε ότι η σειρά ανανεώθηκε για ακόμα μια φορά.

    Σύμφωνα με το βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η όγδοη σεζόν της ισπανόφωνης σειράς που αγαπήθηκε από πολλούς θα είναι και αυτή που θα ολοκληρώσει την ιστορία μια για πάντα. Δείτε την παρακάτω:

    Εκτός του βίντεο, ο Carlos Montero, συν-δημιουργός της σειράς, έκανε της εξής δήλωση, επιβεβαιώνοντας τα νέα: “Γυρίζουμε την όγδοη σεζόν, η οποία θα είναι η τελευταία του ‘Élite’. Τελειώσαμε δυναμικά. Ο Jaime [Vaca, συν-showrunner της έβδομης σεζόν], το Netflix και εγώ σκεφτήκαμε ότι ήταν η ώρα να την τελειώσουμε. Το λέω με μεγάλη λύπη, γιατί έχουν περάσει αρκετά καταπληκτικά χρόνια μέσα στα οποία έχω γνωρίσει υπέροχους ηθοποιούς, έχουμε δουλέψει με όλους τους σκηνοθέτες που θέλαμε και είχαμε την πολυτέλεια να έχουμε την Maribel σε αυτές τις τελευταίες δύο σεζόν. Το ‘Élite’ άλλαξε τις ζωές όλων, υπάρχουν ηθοποιοί που ξεκίνησαν μαζί μας και ήταν η αφετηρία για να γίνουν παγκόσμιοι αστέρες, συμβαίνει σε αυτό το cast και είναι περηφάνια να έχεις συνεισφέρει σε αυτό και να ξέρεις ότι μας έχουν δει σε όλον τον κόσμο και τους αρέσει”.

    Η τελευταία σεζόν θα φέρει και την επιστροφή της Mina el Hammani, γνωστής στον κόσμο και ως Nadia, ενώ νέες εισαγωγές θα είναι αυτές των Ane Rot (Killer Book Club) και Nuno Gallego (UPA Next). Το υπόλοιπο cast θα αποτελείται από τους Ander Puig, Carmen Arrufat, Álvaro de Juana, Ana Bokesa, Álex Pastrana, André Lamoglia, Valentina Zenere, Mirela Balic, Fernando Líndez, Gleb Abrosimov, Adam Nourou, Ivan Mendes, Alejandro Albarracin, Nadia Al Saidi και Maribel Verdu.

    Η σειρά είναι μια δημιουργία των Montero και Jaime Vaca, και περιστρέφεται γύρω από τους μαθητές ενός ακριβού ιδιωτικού σχολείου. “Στη νέα σεζόν, ο Omar (Omar Ayuso) ζει μια νέα ζωή στο πανεπιστήμιο και μακριά από το Λας Ενθίνας, αλλά δεν μπορεί να προχωρήσει. Οι ενοχές που νιώθει για τον θάνατο του Σαμουέλ και ο πόνος από εκείνη την περίοδο είναι ακόμα τόσο έντονα, που αναγκάζεται να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία. Χάρη σε μια πρακτική άσκηση, αποφασίζει να γυρίσει στο σχολείο όπου συνέβησαν όλα, για να αντιμετωπίσει τους δαίμονές του πρόσωπο με πρόσωπο. Μέσα από τη διαδρομή του Omar θα ανακαλύψουμε πως και οι υπόλοιποι μαθητές παλεύουν σιωπηλά με δικούς τους εφιάλτες. Η σεζόν 7 του Ελίτ θα επικεντρωθεί στην ψυχική υγεία και στο πώς οι περισσότεροι την αγνοούμε από φόβο ή άγνοια”, όπως μάς ενημερώνει η επίσημη σύνοψη.

    Πως σας φαίνεται που το “Élite” θα τελειώσει; Πείτε μας στα σχόλια.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX