Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Μεγάλη όσο μια blockbuster ταινία θα είναι η πέμπτη σεζόν του Stranger Things

    Μεγάλη όσο μια blockbuster ταινία θα είναι η πέμπτη σεζόν του Stranger Things

    Για την κλίμακα της πέμπτης σεζόν του “Stranger Things” μίλησε ο εκτελεστικός παραγωγός Shawn Levy, ο οποίος προϊδέασε, σε πρόσφατη συνέντευξή του με το περιοδικό Total Film, ότι αυτό που θα δούμε θα είναι κάτι σαν blockbuster ταινία.

    “Δεν υπάρχει τρόπος να είσαι συνεχόμενος με την τέταρτη σεζόν και να μην επεκτείνεις την κλίμακα και το βάθος”, είπε. “Είναι μια μεγάλη, μεγάλη κινηματογραφική διήγηση που τυχαίνει να λέγεται τηλεοπτική σειρά. Το ‘Stranger Things 5’ είναι τόσο μεγάλο όσο οι μεγαλύτερες ταινίες που έχουμε δει”.

    Παράλληλα, κυκλοφόρησε και ένα βιντεάκι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που παρουσιάζει χαλάσματα, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και η ταμπέλα από το παγωτατζίδικο που δούλευαν οι Steve (Joe Keery) και Robin (Maya Hawke). Το tagline μάς ζητά τους συγχωρέσουμε για τα χάλια, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε ποιος ήταν ο σκοπός της δημοσίευσης.

    Η πέμπτη σεζόν του “Stranger Things” θα είναι και η τελευταία της σειράς. Λέγεται ότι θα λαμβάνει χώρα μόνο στο Hawkings και θα είναι μικρότερη σε διάρκεια, αλλά “μεγαλύτερη” σε συναίσθημα. Νέο πρόσωπο που θα δούμε θα είναι αυτό της Linda Hamilton, αλλά άγνωστος παραμένει ακόμα ο ρόλος της. Η ηθοποιός θα παίξει πλάι στους ήδη γνωστούς Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Noah Schnapp, Sadie Sink, Priah Ferguson και Brett Gelman.

    Το πότε θα δούμε τα νέα επεισόδια (οχτώ στο σύνολο) δεν τον ξέρουμε, καθώς οι απεργίες στο Χόλιγουντ έχουν κάνει τα γυρίσματα να καθυστερήσουν.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ