Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Γιατί σκέφτονται να μετακομίσουν ξανά

    Μία νέα μετακίνηση επεξεργάζονται να κάνουν και πάλι η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, καθώς η επαγγελματική σταδιοδρομία τους έχει πάρει την κάτω βόλτα.

    Μετά την κατάρρευση της συμφωνίας ύψους εκατομμυρίων με το Spotify το ζευγάρι φαίνεται ότι έχει χάσει την λάμψη του. Μάλιστα, αρκετοί διάσημοι, όπως η Όπρα Γουίνφρεϊ, φαίνεται ότι τους γυρίζουν την πλάτη.

    Έτσι τώρα η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι σκέφτονται να αφήσουν το σπίτι τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, το οποίο είναι κοντά σε εκείνο της Όπρα Γουίνφρεϊ. Ο λόγος είναι ότι θέλουν να μετακομίσουν στο Μαλιμπού, όπου μεγάλωσε η Μέγκαν Μαρκλ. Στην περιοχή μένουν κάποιοι από τους μεγαλύτερους αστέρες του Χόλιγουντ, όπως η Lady Gaga, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Σαρλίζ Θέρον αλλά και στελέχη τεχνολογικών κολοσσών.

    Μάλιστα το ζευγάρι έχει αρχίσει ήδη να βλέπει επαύλεις προκειμένου να προχωρήσει σε αγορά. Πηγή είπε στην εφημερίδα The Express ότι επιθυμούν να μετακομίσουν για να βρίσκονται πιο κοντά στο κεντρικό Λος Άντζελες και το Μπέβερλι Χιλς.
    «Ο Χάρι και η Μέγκαν αναθεωρούν τις επιλογές της διαβίωσής τους με το Μαλιμπού να είναι ένα μέρος ενδιαφέροντος», είπε η πηγή.

    Ένας άλλος σημαντικός λόγος, σύμφωνα με την ίδια πηγή, που θέλουν να βρίσκονται στο κέντρο της «Πόλης των Αγγέλων» είναι ότι η Μέγκαν Μαρκλ έχει αποφασίσει να κάνει στροφή στην καριέρα της. Πλέον εκπροσωπείται από πολύ γνωστό ατζέντη του Χόλυγουντ και το πρακτορείο WME και επιθυμεί να επιστρέψει στην καριέρα της στα ΜΜΕ, ως παραγωγός και δημιουργός περιεχομένου. Γι’ αυτό θα χρειαστεί να βρίσκεται κοντά στο σημείο που λαμβάνονται οι αποφάσεις.

    «Έχουν επισκεφθεί κρυφά την περιοχή μερικές φορές και έχουν κυκλοφορήσει και κοιτάζουν τι υπάρχει. Και η Μέγκαν γνωρίζει μέρη της περιοχής από την περίοδο που ήταν εκεί ως παιδί. Είναι αβέβαιο αν θα πουλήσουν το Μοντεσίτο ή αν απλώς θα προσθέσουν ένα μέρος στο Μαλιμπού που θα αγοράσουν. Η εξέταση της μετακόμισης έρχεται καθώς η Μέγκαν αλλάζει ταχύτητα και επικεντρώνεται στο Χόλυγουντ με το πρακτορείο WME», ανέφερε η ίδια πηγή.

    Και συνέχισε: «Το να είσαι κοντά στο Μπέβερλι Χιλς και στο Λος Άντζελες όπου γίνονται οι συμφωνίες είναι έξυπνο. Και φυσικά υπάρχει μια πραγματική σκηνή στο Μαλιμπού όπου μεγάλοι αστέρες, παραγωγοί και στελέχη στούντιο κάνουν παρέα, συναναστρέφονται και κλείνουν συμφωνίες στη διάρκεια του δείπνου και των πάρτι στην παραλία».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX