Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
More

  To μέλλον του πορνό είναι ψεύτικο και οι νέες influencer αποτέλεσμα τεχνητής νοημοσύνης

  Η Έμιλι Πελεγκρίνι είναι η νέα ανερχόμενη influencer του Fanvue, του μεγάλου ανταγωνιστή του OnlyFans και «δεν υπάρχει».

  Κυριολεκτικά δεν υπάρχει μιας και είναι από τις πλέον επιτυχημένα δημιουργίες τεχνητής νοημοσύνης που αποζητούν την «τελειότητα».

  Τα άτομα που παραληρούν κάτω από τις φωτογραφίες της είναι για την ώρα μόλις 85.000, ενώ έχει βγάλει τα λεφτά της και με το παραπάνω

  Η Εμιλυ εμφανίστηκε ξαφνικά στο Instagram, για να γίνει μια μικρή αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να ταράξει κάθε υπόνοια κανονικότητας στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης.

  Τα επαγγέλματα που…χάνονται

  Την ώρα που το εικονικό μοντέλο/πορνοστάρ καυχιέται για τους περίπου 85.000 ενθουσιώδεις οπαδούς της στο Instagram, ενώ η καλλονή με τα υπέροχα ψηφιακά της πόδια έχει επίσης αποσπάσει κέρδη ύψους σχεδόν 10.000 δολαρίων στις έξι εβδομάδες που είναι ζωντανά σε μια μοντέρνα συνδρομητική ιστοσελίδα. Οριακά ρεκόρ για influencer.

  Με αυτού του είδους τη δημοτικότητα, είναι εύκολο να φανταστεί κανείς την Pellegrini στο δρόμο της για να γίνει μία από τις πιο καυτές νέες ενήλικες σταρ της Αμερικής.

  Πρακτικά με την Pellegrini ανοίγει για τα καλά η κουβέντα της ηθικής στην τεχνητή νοημοσύνη και τι θα είναι αποδεκτό στο μέλλον.

  Ενώ οι επιστήμονες και οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής συζητούν για το πώς μπορεί να μοιάζει το μέλλον με την τεχνητή νοημοσύνη,«Που διεισδύει σε κάθε πτυχή της ζωής μας, απίστευτα τέλεια, εξαιρετικά ψεύτικα μοντέλα όπως η Pellegrini είναι τόσο κοντά στο να φέρουν τα πάνω κάτω στη βιομηχανία ενηλίκων – για άλλη μια φορά».

  Η ειδοποιός διαφορά είναι πως στο Onlyfans, την δεδομένη στιγμή, επιτρέπεται η χρήση του AI στους δημιουργούς, αρκεί να βασίζεται στους ίδιους. Στον αντίποδα, στο Fanvue, ένας δημιουργός μπορεί να φτιάξει χαρακτήρες χωρίς σφυγμό στην πραγματική ζωή.

  To μέλλον του πορνό είναι ψεύτικο και οι νέες influencer αποτέλεσμα τεχνητής νοημοσύνης

  Με σχεδόν δεκάδες χιλιάδες followers, η Έμιλι Πελεγκρίνι, αποτελεί το στοίχημα της πλατφόρμας Fanvue, που θέλει να γίνει το αντίπαλο δέος του Onlyfans. Μέσα σε λίγες εβδομάδες έχει αποκτήσει περίπου 85.000 followers στο Instagram, ενώ το περιεχόμενό της έχει αποφέρει στην εταιρία περί τα 10.000 δολάρια σε κέρδη, κάτι που δεν είναι εκπληκτικό, αλλά είναι πολύ καλό για ένα είδος εργασίας μου μόλις ανακαλύφθηκε.

  Ο Γουίλ Μονάνζ, CEO του Fanvue, δήλωσε στο Business Insider όπου έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για την ψηφιακή μούσα του, πως η πλατφόρμα του θέλει να είναι κάτι κοντά στους δημιουργικούς ανθρώπους και πως δέχεται οποιαδήποτε φυσική η ψηφιακή παρουσία.

  Με τέτοια αποδοχή, είναι εύκολο να υποθέσει κανείς πως η Έμιλι Πελεγκρίνι είναι το μέλλον της βιομηχανίας και η επόμενη μεγάλη αστέρας τουλάχιστον μέχρι να αυξηθεί ο ανταγωνισμός από τους πρώτους ειδικούς στην τεχνητή νοημοσύνη!

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία | Στείλε μας το άρθρο σου στο [email protected]
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ