Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Μαρία Μενούνος: Η αποκάλυψη για τη δεύτερη μάχη με τον καρκίνο, την αρρώστια που της στέρησε τη μητέρα της

    Ο ενθουσιασμός για την άφιξη του «πελαργού» έπειτα από 10 χρόνια προσπαθειών έγινε τρόμος στο άκουσμα της φράσης «καρκίνος στο πάγκρεας». Η ζωή γράφει τα πιο ανατρεπτικά σενάρια τελικά και η περίπτωση της Μαρίας Μενούνος αποτελεί τρανταχτό παράδειγμα γι’ αυτό. Η 44χρονη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια έχει βρει εδώ και χρόνια τη θέση της στον πλανήτη Hollywood, παρουσιάζοντας επιτυχημένες εκπομπές και όχι μόνο.

    maria menounos12
    Λαμπερή σε δημόσια εμφάνιση

    Παράλληλα, έχει βρει και τον άνθρωπο που την κάνει ευτυχισμένη στο πρόσωπο του αγαπημένου της Κέβιν Αντεργκάρο, με τον οποίο είναι δυόμισι δεκαετίες μαζί. Κι όμως, η πορεία της μέχρι τώρα δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα ούτε πασπαλισμένη με χρυσόσκονη από τον κύκλο της γκλαμουριάς στον οποίο κινείται. Απεναντίας, ο δρόμος της γέμιζε συχνά με αγκάθια, ειδικά τα τελευταία χρόνια, αφού δέχτηκε απανωτά χτυπήματα της μοίρας, τα οποία μεταφράστηκαν σε πολύ πόνο και δάκρυα.

    maria menounos
    Με τον Κρις Εβανς στην ταινία «Fantastic Four»

    Γεννημένη το 1978 στο Μέντφορντ της Μασαχουσέτης, στις ΗΠΑ, η Μαρία Μενούνος, η οποία έλκει την ελληνική καταγωγή της από το Ακοβο Αρκαδίας, φάνηκε από μικρή ότι είχε άστρο. Οι γονείς της Κώστας και Λίτσα δεν την εμπόδισαν ποτέ να κυνηγήσει τα όνειρά της, επιτρέποντάς της ακόμη και να παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς ομορφιάς πριν ενηλικιωθεί.

    maria menounos9
    Με Σταλόνε και Βιν Ντίζελ

    Ετσι το 1996 αναδείχθηκε Miss Massachusetts Teen USA, φτάνοντας έπειτα ως το top 15 του αντίστοιχου παναμερικανικού διαγωνισμού Miss Teen USA. Το 2000 η Μαρία συμμετείχε και στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Miss Massachusetts USA, όπου βγήκε δεύτερη, ενώ την ίδια χρονιά ολοκλήρωσε και τις σπουδές της στη δημοσιογραφία, στο Emerson College της Βοστόνης.

    maria menounos1
    Με την οικογένειά της στο Καλλιμάρμαρο

    Η πορεία της στην τηλεόραση που ακολούθησε ήταν σαφώς πιο εντυπωσιακή από εκείνη στο μόντελινγκ, το οποίο η Μενούνους έβλεπε περισσότερο ως χόμπι. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στο NBC, στις εκπομπές «Today Show» και «Access Hollywood», πηγαίνοντας σε όλες τις μεγάλες κοσμικές διοργανώσεις, όπως τα Emmy, τα Fashion Weeks και τα Oscars, όπου έπαιρνε συνεντεύξεις από σταρ του Hollywood και όχι μόνο. Παράλληλα εξελίχθηκε και η ίδια σε hot celebrity, με το περιοδικό «People» να την περιλαμβάνει το 2004 στη λίστα με τους 50 πιο όμορφους ανθρώπους του πλανήτη.

    maria menounos2
    Νυφούλα στο πλευρό του Κέβιν Αντεργκάρο

    Παράλληλα, δοκίμασε τις δυνάμεις της στην υποκριτική παίζοντας στην ταινία «Fantastic Four» και «δανείζοντας» τη φωνή της σε κινούμενα σχέδια και video games. To 2005 η χάρη της έφτασε ως την Ελλάδα για να παρουσιάσει μαζί με τον Σάκη Ρουβά τη Eurovision της Αθήνας, ενώ το 2008 έγινε η πρώτη δημοσιογράφος που πήρε συνέντευξη από ολόκληρη την οικογένεια του Μπαράκ Ομπάμα.

    maria menounos3
    Με τη μαμά της στον γάμο της

    Η σχέση της Μενούνος με τον Κέβιν Αντεργκάρο, ο οποίος είναι σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός, άρχισε τον Απρίλιο του 1998 και μετράει πλέον 25 χρόνια. Στις 31 Δεκεμβρίου 2017 παντρεύτηκαν στην Times Square της Νέας Υόρκης σε μια τελετή που προβλήθηκε από την εκπομπή «Fox’s New Year’s Eve with Steve Harvey». Το ζευγάρι βέβαια παντρεύτηκε και με παραδοσιακό θρησκευτικό γάμο στις 6 Οκτωβρίου 2018 στο χωριό του πατέρα της παρουσιάστριας, το Ακοβο.

    maria menounos13
    Καθαρίζοντας την… πίστα στο γλέντι του γάμου

    maria menounos4
    Με τον πατέρα της

    Ενας γάμος που είχε γίνει τότε πρώτο θέμα στα ελληνικά (και όχι μόνο) lifestyle μέσα ενημέρωσης, δίνοντας έτσι χολιγουντιανή λάμψη στην Αρκαδία. Κουμπάροι του ζεύγους ήταν ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά, ο Δημήτρης Γιαννέτος και ο Σωτήρης Κυρανάκος, ενώ το νυφικό της Μαρίας είχε την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη. Μάλιστα, προκειμένου να συμμετάσχει στο γαμήλιο μυστήριο, ο Κέβιν είχε φροντίσει καιρό πριν να βαπτιστεί χριστιανός ορθόδοξος, κάτι που είχε γίνει γνωστό μέσω ενός reality όπου πρωταγωνιστούσε τότε η Μενούνος με τίτλο «Chasing Maria».

    maria menounos5
    Σε παιδική ηλικία με ένα φίδι αγκαλιά

    Είναι γεγονός πως η Ελληνοαμερικανίδα δεν κρύφτηκε ποτέ από τους θαυμαστές της και μοιράστηκε μαζί τους μέσα από τα social media όλα τα καλά και τα άσχημα που της συνέβαιναν κατά καιρούς. Οπως πριν από λίγες ημέρες, που αποκάλυψε ότι τον περασμένο Ιανουάριο διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας, ο οποίος, μάλιστα, ήταν στο στάδιο 2. Ευτυχώς υποβλήθηκε αμέσως σε χειρουργική επέμβαση και οι γιατροί αφαίρεσαν έναν όγκο 3,9 εκατοστών. Η ίδια, όπως παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στο «People», τρόμαξε πολύ.

    maria menounos6
    Την περίοδο της νοσηλείας

    Οχι τόσο για την ίδια, αλλά για την κόρη της που θα έρθει στον κόσμο σε μερικούς μήνες μέσω παρένθετης μητέρας. «Σκέφτηκα ότι ο άντρας μου θα μεγαλώσει μόνος του το παιδί μας» εξομολογήθηκε. Ενα παιδί που δεν ήρθε καθόλου εύκολα, αφού η ίδια και ο Κέβιν προσπαθούσαν για μια δεκαετία με όλους τους φυσικούς και τεχνητούς τρόπους να αποκτήσουν. Κι εκεί που είχαν χάσει τις ελπίδες του, ο καρπός του έρωτά τους άνθισε τελικά με τη βοήθεια της παρένθετης, στέλνοντας το ζευγάρι στα ουράνια από ευτυχία.

    maria menounos7
    Με γαλανόλευκο μαγιό στη Μύκονο

    maria menounos11
    Η παρουσιάστρια με καυτό μπικίνι

    Το 2017 η Μαρία Μενούνος είχε διαγνωστεί πάλι με όγκο, πλην όμως καλοήθη. Τότε το πρόβλημα ήταν στον εγκέφαλο της διάσημης Ελληνίδας, αλλά είχε βγει νικήτρια και από εκείνη τη δοκιμασία έπειτα από χειρουργική επέμβαση. Δεν συνέβη όμως το ίδιο με τη μητέρα της, Λίτσα, η οποία χτυπήθηκε επίσης από καρκίνο και έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια περίπου, βυθίζοντας στη θλίψη και στο πένθος όλη την οικογένεια. Η πρόσφατη διάγνωση της Μαρίας, σε μία πολύ χαρούμενη περίοδο της ζωής της λόγω του «πελαργού», υπήρξε μεγάλο σοκ για εκείνη. Παρ’ όλα αυτά δεν πτοήθηκε, αντλώντας δύναμη από το παιδί της που έρχεται. Ο Κέβιν δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό της, όπως και ο πατέρας της.

    maria menounos8
    Με Κιμ Καρντάσιαν

    Σύμφωνα με τον γιατρό της, Ράιαν Αρόνιν του UCLA, η Μαρία Μενούνος είναι σε καλή κατάσταση πλέον στην υγεία της και δεν χρειάζεται να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία ή σε κάποια άλλη θεραπεία για τα επόμενα πέντε χρόνια.

    maria menounos10
    Με τη Ζιζέλ

    «Είμαι τόσο ευγνώμων και τυχερή. Ο Θεός μού χάρισε ένα θαύμα. Θα εκτιμήσω την ύπαρξή της στη ζωή μου πολύ περισσότερο από όσο θα την εκτιμούσα πριν από αυτό το ταξίδι» σημείωσε η ίδια στον επίλογο αυτής της περιπέτειας.

    {{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ