Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Μια ετοιμοπόλεμη Ahsoka παρουσιάζει η αφίσα της νέας σειράς του Star Wars

    Ο Αύγουστος πλησιάζει και μαζί του θα φέρει και τη νέα σειρά από τον κόσμο του Star Wars, που θα επικεντρώνεται στην πολυαγαπημένη χαρακτήρα Ahsoka.

    Μαζί με το νέο trailer που παρουσιάζει λίγο καλύτερα τον Grand Admiral Thrawn του Lars Mikkelsen, το Disney+ δημοσίευσε και τη νέα αφίσα που φέρει την ομότιτλη πρωταγωνίστρια της Rosario Dawson να κρατά το φωτόσπαθό της.

    Δείτε την παρακάτω:

    Μια ετοιμοπόλεμη Ahsoka παρουσιάζει η αφίσα της νέας σειράς του Star Wars

    Εκτός των προαναφερόμενων, στην σειρά θα δούμε και τους Natasha Liu Bordizzo ως Sabine Wren, Hayden Christensen ως Anakin Skywalker, Eman Esfandi ως Ezra Bridger, Mary Elizabeth Winstead ως Hera Syndulla, Genevieve O’Reilly ως Mon Mothma, Diana Lee Inosanto ως Morgan Elsbeth, Maurice Irvin ως Senator Mawood, Jacqueline Antaramian ως Senator Rodrigo, Nelson Lee ως Senator Xiono και Erica Duke ως Gran Senator. Επιπλέον, ο Chopper θα κάνει την εμφάνισή του, ο David Tennant θα επιστρέψει για να δανείσει τη φωνή του στον Huyang, ενώ θα δούμε και Inquisitors. Φυσικά, ας μην ξεχνάμε και τον Ray Stevenson, ο οποίος απεβίωσε πριν από λίγους μήνες σε ηλικία 58 ετών.

    Το σενάριο και την εκτελεστική παραγωγή έχει αναλάβει ο Dave Filoni, ο οποίος θα είναι και σκηνοθέτης με τους Peter Ramsey, Steph Green, Jennifer Getzinger, Geeta Patel και Rick Famuyiwa. Άλλοι εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Jon Favreau, Kathleen Kennedy, Colin Wilson και Carrie Beck.

    Η σειρά θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια, δύο εκ των οποίων θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις 23 Αυγούστου, και θα επικεντρώνεται στην προσπάθεια της Ahsoka να εντοπίσει τον Thrawn. Τo trailer είναι γεμάτο δράση, φωτόσπαθα, αναφορές στον Anakin Skywalker, ενώ βλέπουμε την ασταθή σχέση των Ahsoka και Sabine, με την τελευταία να αποκτά και ένα νέο κούρεμα που μας θυμίζει την εμφάνισή της στο “Star Wars: Rebels”. Επιπλέον, ακούμε τον Ezra να μιλά για πρώτη φορά.

    Εκτός της εν λόγω σεζόν ενδέχεται να δούμε και μια δεύτερη, ενώ η χαρακτήρας θα βρεθεί και στην ταινία που ετοιμάζει ο Filoni, η οποία θα ολοκληρώσει τόσο τη δικής της ιστορίας, όσο και αυτές των “The Mandalorian” και “The Book of Boba Fett”.

    Ξαναδείτε το trailer παραπάνω και πείτε μας στα σχόλια πόσο ανυπομονείτε για το “Star Wars: Ahsoka”.

    Μια ετοιμοπόλεμη Ahsoka παρουσιάζει η αφίσα της νέας σειράς του Star Wars

    Δείτε το “Star Wars: Ahsoka” στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ