Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Μικρότερη θα είναι η δεύτερη σεζόν του “House Of The Dragon”

    Μικρότερη θα είναι η δεύτερη σεζόν του "House Of The Dragon"

    Οχτώ μόνο επεισόδια θα φέρει η δεύτερη σεζόν του “House of the Dragon”, έναντι της πρώτης που αποτελούνταν από δέκα.

    Σύμφωνα με το Deadline, αυτή η κίνηση είναι κομμάτι της στρατηγικής της παραγωγής, η οποία θέλει να ‘αναγκάσει’ το HBO να ανανεώσει την σειρά σε τρίτη σεζόν. Όταν η σειρά ανακοίνωσε την ανανέωσή της τον Αύγουστο που μας πέρασε, ο αριθμός των επεισοδίων δεν έγινε γνωστός. Τα αρχικά σχέδια έκαναν λόγο για δέκα επεισόδια, αλλά μετά από αυτήν την απόφαση, χρειάστηκε να γίνουν αλλαγές στα σενάρια. Από την άλλη, άλλες πηγές εκ των έσω λένε ότι η μείωση στον αριθμό των επεισοδίων προήλθε λόγω των ίδιων των σεναρίων και της ιστορίας που παρουσιάζουν, ότι δηλαδή δεν χρειάζονταν δέκα επεισόδια για να την εξιστόρηση των γεγονότων.

    Το όραμα της παραγωγής – κατά πως φαίνεται – είναι η κυκλοφορία τριών ή τεσσάρων σεζόν, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από το κανάλι και τα στελέχη του. Τα γυρίσματα της δεύτερης αναμένονταν να ξεκινήσουν σε λίγο καιρό στον Ην. Βασίλειο και η πρεμιέρα μάλλον θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2024. Το μόνο που ξέρουμε για τη δεύτερη σεζόν μέχρι στιγμής είναι ότι θα έχει “περισσότερο αίμα”, θα μοιάζει με “τη μέση του ‘Game of Thrones'”, καθώς δεν θα ξοδέψει τόσο χρόνο για να χτίσει τους χαρακτήρες και τις ζωές τους, και θα φέρει πέντε νέους δράκους.

    Η επιτυχία του “House of the Dragon” ήταν τόσο μεγάλη που μπορεί να ακολουθήσουν περισσότερα spin-off από τον κόσμο. Μάλιστα, η πρώτη σεζόν έφερε το δεύτερο μεγαλύτερο φινάλε της συνδρομητικής και ήταν μια από τις καλύτερες νέες σειρές του 2022, ενώ το φινάλε άλλαξε τις τραγικές προθέσεις ενός χαρακτήρα. Όλα τα επεισόδια είναι διαθέσιμα για προβολή μέσω του VodafoneTV. Διαβάστε το review μας και ρίξτε μια ματιά στις οχτώ σειρές για να δείτε μετά το “House of the Dragon”, εκτός – φυσικά – του “Game of Thrones”. Επιπλέον, μάθετε ποια συγκινητική σκηνή ήταν αυτοσχεδιασμός, πόσες σεζόν θα χρειαστούν για να ειπωθεί σωστά η ιστορία, και τι είπε ο Martin για τον τηλεοπτικό Viserys.

    Ανυπομονείτε για τη νέα σεζόν; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ