Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Μήνυμα Αντιδημάρχου Παιδείας Εορδαίας για την Πανελλήνια Ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού

    Αγαπητοί συμπολίτες,

    Η 6η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού, μια σημαντική ευκαιρία να επαναβεβαιώσουμε τη δέσμευσή μας για ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον εκπαίδευσης για κάθε παιδί.

    Στον τομέα της εκπαίδευσης, η επικρατούσα αντίληψη είναι ότι κάθε παιδί πρέπει να αισθάνεται ασφάλεια και αξιοπρέπεια. Ωστόσο, η σχολική βία και ο εκφοβισμός εξακολουθούν να αποτελούν πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλά παιδιά και νέοι.

    Σήμερα, ως αντιδήμαρχος, θέλω να επισημάνω τη σημασία της ενεργού προσέγγισης από όλους μας για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της σχολικής βίας. Μόνο μέσα από τη συνεργασία και την ευαισθητοποίηση μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα κλίμα στο οποίο κάθε παιδί νιώθει ασφαλές και σεβαστό.

    Ας εργαστούμε όλοι μαζί για ένα μέλλον όπου οι νέοι μας θα μπορούν να μεγαλώνουν και να αναπτύσσονται σε ένα κλίμα αμοιβαίου σεβασμού και ανεκτικότητας. Ας ευαισθητοποιηθούμε, ας σπάσουμε τη σιωπή και ας βάλουμε ένα τέλος στη σχολική βία και τον εκφοβισμό.

    Με εκτίμηση

    Η Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Εορδαίας

    Αικατερίνη Κάτσιου

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ