Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ο Αλεκ Μπάλντουιν κινδυνεύει με πέντε χρόνια φυλάκιση για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς

    Με πέντε χρόνια φυλάκιση κινδυνεύει ο Αλεκ Μπάλντουιν μετά την επίσημη απαγγελία κατηγοριών για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον θανάσιμο πυροβολισμό της Χαλίνα Χάτσινς, κατά τη διάρκεια πρόβας στο κινηματογραφικό πλατό της ταινίας «Rust» στο Νέο Μεξικό.

    Ο Αλεκ Μπάλντουιν κινδυνεύει με πέντε χρόνια φυλάκιση για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς
    Χαλίνα Χάτσινς

    Στο κατηγορητήριο που κατέθεσε σε τοπικό δικαστήριο η εισαγγελία της Σάντα Φε αναφέρεται ότι ο σταρ του Χόλιγουντ δεν τήρησε τις διαδικασίες ασφαλείας, με αποτέλεσμα να πυροβολήσει και να σκοτώσει με το όπλο που κρατούσε στην πρόβα τη διευθύντρια φωτογραφίας Χάτσινς, η οποία στεκόταν απέναντί του. Τα δικαστικά έγγραφα, σύμφωνα με την «Daily Mail», αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι ο Μπάλντουιν είχε «ριψοκίνδυνη» συμπεριφορά, δεν πήγε καθόλου σε ένα από τα μαθήματα για την εκπαίδευση στη χρήση του όπλου, ενώ στο δεύτερο ήταν συνεχώς αφηρημένος και μιλούσε στο τηλέφωνό του.

    mpoldouin
    Αλεκ Μπάλντουιν

    Επιπρόσθετα κατηγορείται ότι δεν έκανε ως όφειλε τους δυο ελέγχους ασφαλείας προτού τραβήξει τη σκανδάλη του όπλου στο μοιραίο περιστατικό. Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «People», o Αλεκ Μπάλντουιν λίγες ώρες μετά την άσκηση ποινικών διώξεων εις βάρος του ήταν μαζί με τη σύζυγό του στο πριβέ κλαμπ Zero Bond της Νέας Υόρκης. Οπως αναφέρει πηγή στο «People», ο ηθοποιός έδειχνε «χαλαρός και ήρεμος». «Δεν μίλησαν με κανέναν και κατευθύνθηκαν στο πίσω μέρος του ιδιωτικού κλαμπ όπου φιλοξενούσε παιχνίδια πόκερ. Αφού πέρασαν περίπου 30 με 40 λεπτά, το ζευγάρι βγήκε από την αίθουσα και κάθισε στο σαλόνι» πρόσθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

    Alec Baldwin Getty 1

    Η Χιλάρια Μπάλντουιν, από την πλευρά της, με ανάρτηση στο Ιnstagram ευχαρίστησε τους θαυμαστές του ηθοποιού για την υποστήριξη που δέχονται «σε αυτήν την αδιανόητη στιγμή».

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ