Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Νέες Σειρές και Ταινίες – Σεπτέμβριος 2023 (The Wheel of Time, The Boys, The Walking Dead κι άλλα)

    Νέες Σειρές και Ταινίες - Σεπτέμβριος 2023 (The Wheel of Time, The Boys, The Walking Dead κι άλλα)

    Τα AppleTV+, Prime Video και CosmoteTV κυριαρχούν αυτον τον Σεπτέμβριο με μια αρκετά καλή ποικιλία σειρών, που θα καλύψει σίγουρα το κενό του Netflix που είχε λίγα project αυτόν τον μήνα. Άφαντο είναι βέβαια το HBO, που βασίζεται στο “The Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty” για να κρατήσει το κοινό του, ενώ το Disney+ ίσα ίσα φέρνει το νέο “Justified” και την ψηφιακή κυκλοφορία του live action “The Little Mermaid” για να κάνουν παρέα στα νέα επεισόδια των “Star Wars: Ahsoka” και “Only Murders in the Building”.

    Από την άλλη, έχουμε το νέο spin-off του “The Boys”, νέα σεζόν της σειράς φαντασίας “The Wheel of Time”, την επιστροφή του “The Morning Show” μαζί με άλλες νέες σειρές του AppleTV+ και ένα αρκετά εντυπωσιακό κατάλογο από το CosmoteTV, με επίκεντρο το νέο spin off του “The Walking Dead” για τον Daryl Dixon.

    Ας ρίξουμε μια ματιά παρακάτω….

    HBO

    • Συνεχίζει με νέα επεισόδια το The Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty

    Disney+

    [I AM GROOT Sn.2 – Σειρά | 6 Σεπτεμβρίου] Στην δεύτερη σεζόν θα δούμε πέντε επεισόδια, όπου ο ήρωας “θα εξερευνά το σύμπαν πέρα από το διαστημόπλοιο των Guardians, και θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο – ή μύτη με μύτη – με νέα και πολύχρωμα πλάσματα και περιβάλλοντα”.

    [JUSTIFIED: CITY PRIMEVALS – Σειρά | 6 Σεπτεμβρίου] Η νέα σειρά “Justified” βασίζεται στο μυθιστόρημα “City Primeval: High Noon in Detroit”, το οποίο διαδραματίζεται οκτώ χρόνια μετά την αποχώρηση του Givens από το Κεντάκι. Πλέον μένει στο Μαϊάμι και βρίσκει τον Celment Mansell, έναν κατά συρροή δολοφόνο που έχει μια προϊστορία μαζί του. Θα αναγκαστεί να πάει στο Ντιτρόιτ και να αποδώσει δικαιοσύνη, αλλά θα πέσει πάνω στην δικηγόρο του Mansell, Carolyn Wilder, η οποία θα προσπαθήσει να προστατέψει τον πελάτη της μέχρι το τέλος.

    [LANG LANG PLAYS DISNEY – Μουσικό Ντοκιμαντέρ | 15 Σεπτεμβρίου] Σε αυτήν την αποκλειστική συναυλία μιας βραδιάς στο Royal Albert Hall, το “Lang Lang Plays Disney” είναι μια απαράμιλλη μουσική και οπτική εμπειρία που παρουσιάζει μοναδικές διασκευές των πιο δημοφιλών τραγουδιών της Disney και δίνει μια εικόνα για τη ζωή του παγκοσμίου φήμης πιανίστα Lang Lang. Μέσα από παραστάσεις και τμήματα ντοκιμαντέρ, η ταινία μας ταξιδεύει στο εκπληκτικό μουσικό ταξίδι του καθώς μιλά για την αγάπη του για τη Disney που χρονολογείται από την παιδική του ηλικία στην Κίνα.

    Επίσης κυκλοφορούν:

    • The Little Mermaid (06/09)
    • The Other Black Girl (13/09)
    • Νέα επεισόδια “Star Wars: Ahsoka”
    • Νέα επεισόδια “Only Murders in the Building”
    • Νέα επεισόδια “Βleach: Thousand Year Blood War Sn.2”

    Apple TV+

    [THE CHANGELING – Νέα Σειρά | 8 Σεπτεμβρίου] Ένα παραμύθι για μεγάλους. Μια ιστορία τρόμου, ένας μύθος γονεϊκότητας και μια επικίνδυνη οδύσσεια σε μια πόλη της Νέας Υόρκης που δεν γνωρίζατε ότι υπάρχει.

    [THE MORNING SHOW Sn.3 – Σειρά | 13 Σεπτεμβρίου] Στην τρίτη σεζόν, το μέλλον του δικτύου τίθεται υπό αμφισβήτηση και η αφοσίωση των πάντων ωθείται στο χείλος του γκρεμού όταν ένας τιτάνας της τεχνολογίας ενδιαφέρεται για την UBA. Δημιουργούνται απροσδόκητες συμμαχίες, οι προσωπικές αλήθειες γίνονται όπλα και όλοι αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τις βασικές τους αξίες τόσο μέσα όσο και έξω από το newsroom.

    [STILL UP – Νέα Σειρά | 11 Σεπτεμβρίου] Δεμένοι από την αϋπνία, οι καλύτεροι φίλοι Lisa και Dannyπαραμένουν συνδεδεμένοι ο ένας με τον άλλον μέχρι αργά το βράδυ και βρίσκουν το δρόμο τους σε έναν κόσμο με υπέροχα παράξενες εκπλήξεις καθώς η σχέση τους βαθαίνει.

    [FLORA & SON – Ταινία | 29 Σεπτεμβρίου] Η ανύπαντρη μαμά Flora (Eve Hewson) δεν ξέρει τι άλλο να κάνει πια με τον επαναστατικό έφηβο γιο της, Max (Orén Kinlan). Ενθαρρυμένη από την αστυνομία να βρει στον Max χόμπι, η Flora προσπαθεί να τον απασχολήσει με μια ακουστική κιθάρα. Με τη βοήθεια ενός ξεχασμένου μουσικού του Λος Άντζελες (Joseph Gordon-Levitt), η Flora και ο Max ανακαλύπτουν τη μεταμορφωτική δύναμη της μουσικής. Από το μουσικό μυαλό του John Carney, το «Flora and Son» εξερευνά τον δεσμό μεταξύ μητέρας και γιου σε ένα ταξίδι προς μια νέα αρμονία.

    Συνεχίζουν με νέα επεισόδια:

    • Foundation
    • The Afterparty
    • Invasion
    • Physical

    Prime Video

    [THE WHEEL OF TIME Sn.2 – Σειρά | 1 Σεπτεμβρίου]Ο Τροχός του Χρόνου γυρίζει και η Τελευταία Μάχη πλησιάζει. Αν και ο Rand νόμιζε ότι κατέστρεψε τον Dark One, το κακό δεν έχει φύγει από τον κόσμο. Στη δεύτερη σεζόν, νέες και πολύ παλιές απειλές αναζητούν τους νεαρούς φίλους από τo Two Rivers, τώρα διάσπαρτοι σε όλο τον κόσμο. Η γυναίκα που τους βρήκε και τους καθοδήγησε είναι πλέον αδύναμη να βοηθήσει, και έτσι πρέπει να βρουν άλλες πηγές δύναμης. Ο ένας στον άλλον, ή στον εαυτό τους. Στο φως… ή στο σκοτάδι.

    [HOW TO DATE BILLY WALSH – Ταινία | 6 Σεπτεμβρίου] Οι έφηβοι Amelia (Charitra Chandran) και Archie (Sebastian Croft) είναι καλύτεροι φίλοι από την παιδική τους ηλικία. Ο Archie ήταν πάντα εκεί για να δώσει τις μάχες της Amelia και να γελάσει με τα αστεία της, ενώ κρατούσε μυστική την αγάπη του για εκείνη. Ακριβώς όταν αποκτά το θάρρος να δηλώσει τα συναισθήματά του, η Amelia πέφτει με τα μούτρα στον Billy Walsh (Tanner Buchanan), τον νέο Αμερικανό μαθητή στο σχολείο. Ο Archie καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να κρατήσει την Amelia και τον Billy μακριά τον ένα από τον άλλο, αλλά καταλήγει να τους φέρει πιο κοντά και κινδυνεύει να χάσει την καλύτερη του φίλη στη διαδικασία.

    [A MILLION MILES AWAY – Ταινία | 15 Σεπτεμβρίου] Εμπνευσμένο από την πραγματική ιστορία του μηχανικού αεροπορίας της NASA José Hernández, το “A Million Miles Away” ακολουθεί τον ίδιο και της οικογένειά του σε ένα ταξίδι δεκαετιών, από ένα αγροτικό χωριό στο Michoacán του Μεξικού, στα χωράφια της Κοιλάδας San Joaquin, σε πάνω από 200 μίλια πάνω από τη Γη στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Με την ακλόνητη υποστήριξη των σκληρά εργαζόμενων γονιών, συγγενών και δασκάλων του, η αδιάκοπη ορμή και η αποφασιστικότητα του José κορυφώνεται στην ευκαιρία να πετύχει τον φαινομενικά αδύνατο στόχο του. Η καταξιωμένη συγγραφέας και σκηνοθέτης Alejandra Márquez Abella δημιούργησε ένα εκθαμβωτικό φόρο τιμής στην πίστη και την επιμονή ολόκληρης της οικογένειας Hernández, καθώς και οποιουδήποτε τολμά να ονειρευτεί.

    [GEN V – Νέα Σειρά | 29 Σεπτεμβρίου] Το spin off του “The Boys”, “Gen V”, διαδραματίζεται στο φανταστικό Πανεπιστήμιο Godolkin και “εξερευνά την εκπαίδευση της πρώτης γενιάς υπερηρώων που μαθαίνουν για το Compound V”, καθώς οι φοιτητές ανταγωνίζονται σε δοκιμασίες που θυμίζουν battle royale για την κορυφαία θέση της σχολής.

    Άλλες κυκλοφορίες:

    [THE WALKING DEAD: DARYL DIXON – Νέα Σειρά | 11 Σεπτεμβρίου στο CosmoteTV] Ο εξουθενωμένος Daryl Dixon (Norman Reedus) βρίσκεται ξαφνικά σε μία ακτή στη Γαλλία, προσπαθώντας να καταλάβει το πώς και γιατί έφτασε εκεί. Αυτό που γνωρίζει, ωστόσο, είναι ότι ο κύριος στόχος του είναι να επιστρέψει στο σπίτι του. Αυτό το έργο αποδεικνύεται δύσκολο, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους ηγέτες ενός αυταρχικού κινήματος στο Παρίσι, αλλά και νέες παραλλαγές των ζόμπι. Στη διάρκεια του ταξιδιού του, ο Daryl θα ανακαλύψει ότι η ακλόνητη επιθυμία του να επιστρέψει στο σπίτι του περιπλέκεται με τις νέες συνδέσεις που δημιουργεί και με την ανανεωμένη αίσθηση ελπίδας που του προσφέρουν αυτές οι νέες σχέσεις

    [NOLLY – Νέα Σειρά | 14 Σεπτεμβρίου στο CosmoteTV]Ενα δράμα τριών μερών με πρωταγωνίστρια την Helena Bonham Carter ως Noele Gordon, τη «Βασίλισσα των Midlands». Η Noele (ή Nolly για τους φίλους της) ήταν ένας θρύλος στη ζωή της. Ως η χήρα Meg Richardson στη μακροχρόνια σαπουνόπερα Crossroads, ήταν ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα στη Βρετανία.

    [THREE WOMEN – Νέα Σειρά | 14 Σεπτεμβρίου στο CosmoteTV] Η νέα δραματική σειρά βασίζεται στο ομώνυμο best seller της Lisa Taddeo του 2019, το οποίο περιστρέφεται γύρω από τρεις γυναίκες που ανήκουν σε διαφορετικές γενιές και αντιμετώπισαν την κρίση της κοινωνίας για τις σεξουαλικές επιθυμίες τους και την “αναζήτησή για σεξουαλική ανεξαρτησία και δικαιοσύνη”. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τις Shailene Woodley ως Gia, DeWanda Wise ω Sloane, Betty Gilpin ω Lina, Gabrielle Creevy ως Maggie, Blair Underwood ως Richard και John Patrick Amedori ως Jack.

    [THE GOLD – Νέα Σειρά | 15 Σεπτεμβρίου στο CosmoteTV] Στις 26 Νοεμβρίου 1983, έξι ένοπλοι εισέβαλαν στην αποθήκη ασφαλείας Brink’s-Mat κοντά στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου και κατά λάθος βρήκαν χρυσό σε ράβδους αξίας 26 εκατομμυρίων λιρών. Αυτό που ξεκίνησε ως «μια τυπική ένοπλη ληστεία στο Old Kent Road» σύμφωνα με τους ντετέκτιβ της εποχής, έγινε ένα σημαντικό γεγονός στη βρετανική εγκληματική ιστορία, αξιοσημείωτο όχι μόνο για το μέγεθος της κλοπής, τη μεγαλύτερη εκείνη την εποχή στην παγκόσμια ιστορία, αλλά και για την ευρύτερη κληρονομιά που άφησε πίσω της.

    [CAUGHT – Νέα Σειρά | 29 Σεπτεμβρίου στο CosmoteTV] Στο επίκεντρο της σειράς, μια ομάδα Αυστραλών στρατιωτών, η οποία κατά την αποστολή της σε μία εμπόλεμη χώρα, αιχμαλωτίζεται από ντόπιους αντάρτες. Πρωταγωνιστούν οι Sean Penn και Matthew Fox. (Παρασκευή 29/9, 18.00, με όλα τα επεισόδια COSMOTE SERIES
    MARATHON HD).

    Επίσης κυκλοφορούν:

    • The Turkish Detective (15/9), CosmoteTV
    • The Following Events Are Based On A Pack Of Lies» (3/9), CosmoteTV
    • Chelsea Detective (11/9), CosmoteTV
    • Annika (23/9), CosmoteTV
    • Bad Behaviour (19/09), NOVA/EON

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ