Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Νεκρός σε χαράδρα στο Αγιον Όρος συνταξιούχος αστυνομικός από τροχαίο

    Ακαριαίο και φρικτό θάνατο βρήκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Άγιον Όρος συνταξιούχος αστυνομικός στο Άγιο Όρος. Ο άτυχος άντρας με καταγωγή από τη Σαμοθράκη είχε υπηρετήσει για αρκετά χρόνια στην Αθωνική Πολιτεία και τελευταία είχε μετατεθεί στον Πολύγυρο, όπου βρισκόταν η οικογένειά του.

    Ο άτυχος αστυνομικός ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε μόλις πέρσι, διατήρησε αρκετές επαφές με μοναχούς και επισκέπτονταν συχνά το Άγιο Όρος, όπου μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, διατηρούσε κάποια μελίσσια για τα οποία πήγαινε να τα φροντίσει και προμηθεύονταν ξύλα και άλλα είδη.

    Το πρωί του Σαββάτου πήγε στην περιοχή της Καψάλας για να προμηθευτεί ξύλα από κάποιον μοναχό. Στο δρόμο της επιστροφής, μεταξύ της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος και των Καρυών, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματός του κι αυτό βρέθηκε να κυλά σε μια χαράδρα και κατέληξε σε ένα ρέμα.

    Στην περιοχή σήμανε συναγερμός και επιτόπου έσπευσε το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας από τις Καρυές, άντρες του οποίου μετά από μεγάλη επιχείρηση ανέσυραν τη σορό του. Ο θάνατός του πρέπει να ήταν ακαριαίος.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ