Το Nemo που κέρδισε τη Eurovision 2024, εκπροσωπώντας την Ελβετία, τραγούδησε στην παρουσίαση του σχεδιαστή Harri στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου το Σάββατο 8 Ιουνίου, φορώντας ένα τεράστιο λευκό φουσκωτό φόρεμα.«Δεν υπήρχε παραδοσιακή πασαρέλα ή συλλογή ρούχων. Αντ’ αυτού, ο Harri παρουσίασε ένα τολμηρό θέαμα που μαρτυρά την επιδίωξη της καινοτομίας και τον εορτασμό των συνδυασμένων προσπαθειών, με μια παράσταση από το Nemo» ανέφερε το δελτίο τύπου της εκδήλωσης, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Ο Harri έγινε γνωστός μετά τη δημιουργία ενός μαύρου φουσκωτού κοστουμιού από λάτεξ για το Sam Smith για τα Brit Awards 2023.

Αυτό το show ήταν μια συναισθηματικά φορτισμένη εμπειρία για μένα

«Ευχαριστούμε για την αξέχαστη μέρα Harri. Τι τιμή να φοράς το μεγαλύτερο φουσκωτό σου φόρεμα. Θα εμπνέομαι πάντα από το θάρρος σου να μην σέβεσαι το status quo» ανέφερε το Nemo στο Instagram.«Αυτό το show ήταν μια συναισθηματικά φορτισμένη εμπειρία για μένα. Ανέβηκα στη σκηνή με τα μάτια μου κλειστά και για τα πρώτα λεπτά αναλογίστηκα τους τελευταίους μήνες, μετά τα άνοιξα, μπήκα εκεί που ήμουν και έκανα μια οκτάλεπτη έκδοση του The Code» συμπλήρωσε.

«Ευχαριστώ τον Πάμπλο Νουβέλ για την παραγωγή της παρατεταμένης εκδοχής του τραγουδιού με μένα και την ομάδα μου, ώστε να το κάνουμε αυτό να έρθει μαζί με τόσο όμορφο και ζεστό τρόπο» κατέληξε το Nemo.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nemo (@nemothings)