Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Νεροχύτες μπάνιου… κόσμημα!

    Νεροχύτες μπάνιου… κόσμημα!

    Νιπτήρες μπάνιου μοντέρνοι, πορσελάνινοι ή πέτρινοι, μικροί ή μεγάλοι, οβάλ, στρογγυλοί, τετράγωνοι ή παραλληλόγραμμοι για κάθε budget, σας περιμένουν στη ΡΕΛΛΟΣ! Κατασκευασμένοι από τα καλύτερα υλικά, διακρίνονται για την ποιότητα, την αντοχή και την αισθητική τους. Άλλωστε, οι νεροχύτες μπάνιου, χρωματιστοί ή πιο κλασικοί, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι για κάθε μπάνιο. Επιλέξτε επώνυμους νεροχύτες, όπως Flaminia, Alice και Scarabeo, σε τιμές προσιτές και αναβαθμίστε την εικόνα του λουτρού σας. Εάν, μάλιστα, ανακαινίζετε το μπάνιο σας, ένας νιπτήρας αρκεί για να μεταμορφώσει τον χώρο σας!

    Νιπτήρες επιτοίχιοι για πρακτικότητα και μοντέρνα αισθητική!

    Νιπτήρες επιτοίχιοι ή κρεμαστοί για κάθε μπάνιο, μικρό ή μεγαλύτερο, από ματ ή γυαλιστερή πορσελάνη διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία στη ΡΕΛΛΟΣ! Ένας επιτοίχιος ή κρεμαστός νιπτήρας συνδυάζει πρακτικότητα και μοντέρνα αισθητική και εκείνοι που θα βρείτε στη ΡΕΛΛΟΣ φέρουν την υπογραφή αναγνωρισμένων εταιρειών, όπως Flaminia και Alice. Ανακαλύψτε τον δικό σας και αναδείξτε το μπάνιο σας!

    Νιπτήρες ένθετοι για κάθε στυλ διακόσμησης!

    Νεροχύτες μπάνιου… κόσμημα!

    Οι ένθετοι νιπτήρες μπάνιου με την εγγύηση ποιότητας αναγνωρισμένων κατασκευαστών, είναι εκείνοι που θα αναβαθμίσουν την αισθητική του μπάνιου σας. Ιδανικοί για πάγκους ή έπιπλα μπάνιου, προσαρμόζονται σε κάθε στυλ διακόσμησης και ανταποκρίνονται, έτσι, σε κάθε γούστο. Άλλωστε, ένας ένθετος νιπτήρας εκτός από πρακτικός είναι και καλαίσθητος.

    Μπαταρίες νιπτήρα εργονομικές και καλαίσθητες!

    Στη ΡΕΛΛΟΣ, εκτός από νιπτήρες, θα βρείτε και μπαταρίες νιπτήρα μεγάλων κατασκευαστών, όπως Mariani, Nobili και Treemme. Επιλέξτε μέσα από τη μεγάλη ποικιλία σε βρύσες ψηλές ή στο ύψος που σας εξυπηρετεί, την μπαταρία νιπτήρος που θέλετε και ανοίξτε… τη βρύση της ποιότητας!

    Τα είδη υγιεινής που θέλει το μπάνιο σας!

    Νεροχύτες μπάνιου… κόσμημα!

    Τα είδη υγιεινής που θέλει το μπάνιο σας βρίσκονται στην πλούσια συλλογή της εταιρείας ΡΕΛΛΟΣ με έδρα την Πάτρα. Εξερευνήστε την με ένα click στο rellos.gr και εξοπλίστε το μπάνιο σας με ποιότητα, λειτουργικότητα, αντοχή και υψηλή αισθητική, στις καλύτερες τιμές!

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ