Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Nine Perfect Strangers, The Artist και ακόμη 4 ταινίες και σειρές που βλέπουν όλοι στο Ertflix

    To Ertflix προσφέρει έναν μεγάλο κατάλογο από ελληνικές και ξένες σειρές και ταινίες, αλλά και αρκετά μιρκά «διαμάντια» από το αρχείο της ΕΡΤ, που δεν πρέπει να χάσετε.

    Σημαντικές ταινίες, ελληνικές και ξένες, αλλά και σειρές για όλα τα γούστα που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην τηλεόραση, είναι πλέον άμεσα διαθέσιμα στην πλατφόρμα.

    Δείτε τις κορυφαίες σειρές και ταινίες που είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή στο Ertflix.

    Nine Perfect Strangers

    Βασισμένο στο πολύ γνωστό βιβλίο της Λίαν Μοριάρτι με τον ίδιο τίτλο. Παρακολουθούμε εννέα πολύ διαφορετικούς ανθρώπους που φτάνουν στο «Τρανκουίλουμ Χάους» ένα μυστηριώδες καταφύγιο ευεξίας που υπόσχεται «ολική μεταμόρφωση». Μόλις φτάνουν εκεί, συναντούν την αινιγματική Μάσα που δεν σταματά μπροστά σε τίποτε. Οι μέρες περνούν και οι ανορθόδοξες μέθοδοι της Μάσα απειλούν να οδηγήσουν αυτή την εύφλεκτη ομάδα πέρα από τα όριά της.
    Πρωταγωνιστούν: Νικόλ Κίντμαν, Μελίσα Μακ Κάρθι, Μάικλ Σάνον, Λιούκ Έβανς, Άσερ Κέντι, Σαμάρα Γουέιβινγκ, Μέλβιν Γκρεγκ, Τίφανι Μπουν, Μάνι Χασίντο, Γκρέις Βαν Πάτεν, Ζόε Τερέκες, Ρεγκίνα Χολ, Μπόμπι Καναβάλε.
    Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Λέβιν.

    The Artist
    1927 στο Χόλιγουντ, ο λαμπερός και αυτάρεσκος Ζορζ Βαλεντίν, ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του βωβού κινηματογράφου, αρχίζει να συνειδητοποιεί πως η έλευση του ήχου θα σημάνει αναπόφευκτα το τέλος της καριέρας του. Την ίδια στιγμή, η Πέπι Μίλερ, μια χαριτωμένη όσο και φιλόδοξη στάρλετ, την οποία ο Βαλεντίν βοήθησε στα πρώτα της βήματα, θα αρπάξει την ευκαιρία να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, όταν, εντελώς αναπάντεχα, θα βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας ως μία από τις πιο υποσχόμενες εκπροσώπους του ομιλούντος κινηματογράφου. Άραγε, πόσο εύκολο πλέον είναι να διατηρηθεί μια ειλικρινής σχέση ανάμεσά τους;
    Πρωταγωνιστούν: Ζαν Ντιζαρντέν, Μπερενίς Μπεζό, Τζον Γκούντμαν, Τζέιμς Κρόμγουελ, Πενέλοπι Αν Μίλερ, Μίσι Πάιλ.
    Σκηνοθεσία: Μισέλ Χαζαναβίσιους.

    Limetown
    Σειρά 10 επεισοδίων. Η σειρά βασίζεται σε podcast με τον ίδιο τίτλο, όπου η Λία Χάντοκ, δημοσιογράφος του Αμερικανικού Κρατικού Ραδιοφώνου (ΑΚΡ), αποκαλύπτει το μυστήριο που κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση 300 ανθρώπων σε μια ερευνητική κοινότητα στο Τενεσί.
    Πρωταγωνιστούν: Τζέσικα Μπίελ , Στάνλεϊ Τούτσι, Αλεσάντρο Τζουλιάνι, Σέρι Σάουμ, Κέλι Τζενρέντ, Ομάρ Έλμπα, Λούις Φερέιρα, Τζάνετ Κίντερ.
    Σκηνοθεσία: Ρεμπέκα Τόμας, Σκιπ Μπρόνκι.
    Σενάριο: Ζάκαρι Άκερς.

    Οδύσσεια
    Η ζωή – περιπέτεια του εξαιρετικά επιδραστικού και ατρόμητα φιλόδοξου πρωτοπόρου, καινοτόμου, κινηματογραφιστή, ερευνητή και συντηρητή, Ζακ-Ιβ Κουστώ, καλύπτει περίπου τριάντα χρόνια μιας αναμφισβήτητα πλούσιας σε επιτεύγματα ζωής.
    Πρωταγωνιστούν: Λαμπέρ Γουίλσον, Πιερ Νινέ, Όντρεϊ Τοτού, Λοράν Λουκάς.
    Σκηνοθεσία:Ζερόμ Σαλ.

    Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες
    Μίνι σειρά 8 επεισοδίων. Μια κωμική περιπετειώδης σειρά εποχής που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ιουλίου Βερν. Βρισκόμαστε στο Λονδίνο του 1872, όπου ο Φιλέας Φογκ δέχεται ένα τρελό στοίχημα, να κάνει τον γύρο του κόσμου σε ογδόντα ημέρες. Θα καταφέρει όμως να ολοκληρώσει αυτό το ριψοκίνδυνο και φιλόδοξο ταξίδι; Μαζί με τον Φογκ, ο Πασπαρτού ως υπηρέτης του και η νεαρή δημοσιογράφος Άμπιγκεϊλ Φιξ.
    Πρωταγωνιστούν: Ντέιβιντ Τένναντ, Ιμπραήμ Κομά, Λεόνι Μπένες, Τζέισον Γουάτκινς, Πίτερ Σάλιβαν.
    Σκηνοθεσία: Στιβ Μπάρον, Μπράιαν Κέλι, Τσαρλς Μπίσον.

    Vicky Cristina Barcelona
    Δύο νέες και όμορφες Αμερικανίδες με εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα, η Βίκυ και η Κριστίνα, αποφασίζουν να περάσουν το καλοκαίρι τους κάτω από τον ήλιο της Βαρκελώνης. Η πρώτη είναι αρραβωνιασμένη κι επιθυμεί να εστιάσει στην τέχνη και στον πολιτισμό του τόπου, ενώ η δεύτερη δείχνει σαφώς τη διάθεση να εξερευνήσει πολλά περισσότερα, χωρίς να έχει δεσμεύσεις στην πατρίδα. Η συνάντησή τους με τον γοητευτικό μποέμ ζωγράφο Χουάν Αντόνιο, που τις καλεί στη βίλα του, ανατρέπει τα δεδομένα και οδηγεί σε μια σύντομη ερωτική ιστορία με τη Βίκυ και σε μια μεγαλύτερη με την Κριστίνα, μέχρι να εμφανιστεί η εκρηκτική πρώην γυναίκα του ζωγράφου, Μαρία Έλενα, που τους κάνει ακόμα περισσότερο άνω-κάτω. Τα πράγματα περιπλέκονται κι άλλο, καθώς ο Χουάν Αντόνιο συνεχίζει να είναι αντικείμενο πόθου και για τις τρεις γυναίκες.
    Πρωταγωνιστούν: Σκάρλετ Γιόχανσον, Πενέλοπε Κρουζ, Χαβιέρ Μπαρδέμ, Ρεμπέκα Χολ, Πατρίσια Κλάρκσον, Πάμπλο Σρέιμπερ, Κρις Μεσίνα, Κέβιν Νταν.
    Σκηνοθεσία: Γούντι Άλεν.
    Σενάριο: Γούντι Άλεν.

    Δείτε εδώ όλες τις διαθέσιμες ταινέις που βλέπουν όλοι στο Ertflix.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ